Flacăra Moreni a devenit principala favorită la cucerirea titlului judeţean

Flacăra Moreni a devenit principala favorită la cucerirea titlului judeţean

Managerul morenarilor nu se aştepta ca Aninoasa să piardă la Produleşti

Flacăra Moreni a devenit de neoprit în returul campionatului judeţean. Seria de cinci victorii consecutive a dus gruparea de pe Cricov să urce pe primul loc în clasament şi să devină favorita principală la câştigarea titlului de campioană.


După ce şi-au ascuţit la maximum colţii, „lupii” morenari au reuşit într-un decurs de numai câteva zile să depăşească fosta ocupantă a  locul 3, Atletic Fieni (2-0), dar şi fostul lider al campionatului, FC Aninoasa (3-2). 
 
În jocul cu prima echipă, golurile galben-albaştrilor au purtat semnăturile lui Bergheaua şi Cârnaru, doi copii de mare perspectivă, din al doilea municipiu al judeţului. 
 
De asemenea, la finalul jocului cu fienezii, conducerea tehnică morenară a transmis că Atleticul reprezintă una dintre cele mai puternice echipe din Liga a 4-a. 
 
„Pentru mine Fieniul reprezintă cea mai bună echipă din campionat. Atleticul ne-a pus mari probleme pe durata jocului şi pe alocuri chiar ne-a dominat. Nici acum nu-mi dau seama cum, pe teren, fienezii nu au putut trece de Pietroşiţa sau Pierşinari. Trebuie să felicit din nou băieţii noştri pentru efortul depus şi victoria obţinută în acest meci. Până vom ajunge să ne îndeplinim obiectivele propuse mai avem mult de muncit. Pe mine mă interesează ca jocul nostru să crească de la un meci la altul şi să introduc în echipă câţi mai mulţi juniori de mare viitor. Mă bucur că Flacăra a ajuns pe primul loc, dar trebuie să ţinem cont că sezonul nu s-a încheiat, iar campionatul este lung. Noi nu ne putem gândi deocamdată la titlul de campioană a judeţului. Chiar dacă suntem primii în clasament, pe noi ne interesează meciul de săptămâna viitoare din cupă, cu Gura Ocniţei”, a spus „Pară” la sportdambovitean.ro. 
 
Pe de altă parte, managerul morenarilor nu se aştepta ca Aninoasa să piardă la Produleşti. „Nu credeam că fostul lider poate fi învinsă de Avântul. Dar, atâta timp cât presiunea este mare, iar campionatul s-a strâns mai mult ca nicioadă, iată că Aninoasa şi-a arătat anumite limite. Cred, că înfrângerea cu noi a pus plumb în ghetele jucătorilor de acolo”. În meciul cu Atletic Fieni, Flacăra a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Păsărică – M. Plăcintă, Acasandrei, A. Pârvu, Tronaru – G. Preda, Palamariu, Vişan, Bergheaua, A. Negrea – Cârnaru, iar din actul secund, pe teren şi-au mai făcut apariţia Iliescu, B. Negrea şi Banu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: