Farsă amoroasă terminată prost pentru un tânăr înşelat de soţie. A fost tăiat, bătut şi sechestrat de rival

Farsă amoroasă terminată prost pentru un tânăr înşelat de soţie. A fost tăiat, bătut şi sechestrat de rival

Poliţiştii din Dâmboviţa au descâlcit o poveste de dragoste extrem de complicată. Pentru că iubita sa a căutat alinare în patul altui bărbat, un tânăr de 22 de ani a încercat să se „răzbune” pe iubita rivalului în acelaşi mod.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numai că fata nu a răspuns avansurilor şi s-a plâns iubitului său, care a pus la cale un plan, iar tânărul rănit în orgoliul masculin a ajuns să fie sechestrat şi bătut, spune el. Totul s-a întâmplat, vineri, 17 ianuarie, în Găeşti.
 
Tânărul de 22 de ani a luat foc atunci când a aflat că iubita sa, de 19 ani, l-a înşelat cu un alt bărbat, iar acesta a încercat să o cucerească pe iubita rivalului. Numai că fata nu a răspuns avansurilor şi i-a spus iubitului său de faptul că este căutată de un altul. Împreună au pus la cale un plan, iar tânărul rănit în orgoliul masculin a fost ademenit de fată într-o casă, unde a dat de iubitul dei şi de alţi doi amici. Acolo ar fi fost legat de scaun, bătut şi tăiat cu un briceag. 

„M-a chemat o fată şi m-au prins acolo în casă. A venit cu doi băieţi el şi mi-a dat cu un cutter pe gât şi la subraţ. M-a sechestrat. M-a ţinut în casă, aşteptau o dubă să mă ducă undeva, într-o fermă şi acolo o să îmi facă alte chestii, să mă batjocorească. M-au lovit cu pumnii, cu picioarele, aveau două cuţite, un briceag”, spune Matei Alin, 22 de ani
 
Băiatul s-a ales cu răni destul de grave, care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.
 
„Doi inşi mă ţineau, el dădea. După-aia m-au pus jos, mi-au pus cuţitul la gât şi după aceea a sunat cineva din familia mea la Poliţie”, mai spune el.
 
Rudele victimei cred că totul a fost pus la cale chiar de fosta soţie. Ea a fost însă cea care, văzând că gluma se îngroaşă, l-a sunat pe fratele băiatului, care, la rândul său, a sunat la Poliţie. 
 
„El a încercat să o recupereze, să nu îşi piardă familia. Soţia, Meri, nevasta lui a zis, uite nu mai scapă de ăsta, mă stresează, haide să facem ceva să îl speriem, să nu mă mai streseze cu telefoane. Bagă-mă pe mine pe combinaţie cu el şi aici îl prindem şi îi facem manevră. Şi i-a făcut manevră”, spune fratele victimei.
 
„Soţia lui George Drăghici l-a chemat pe el, pusă de ei, de concubina cu care a trăit el 5 ani, să îi facă lui farsa asta, de l-au prins pe el. De ei chiar au vrut să îl omoare, a fost premeditată”, spune mama băiatului de 22 de ani.
 
 
Poliţia din Găeşti a venit rapid la locul faptei şi a oprit o posibilă crimă. „În cursul serii de 17 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 de către un cetăţean, din localitatea Ilfoveni, cu privire la faptul că fratele sau, un tânăr de 22 de ani, este lipsit de libertate de un bărbat care îl ameninţă cu un cuţit. Poliţiştii s-au deplasat la faţă locului şi au identificat în interiorul unui imobil din Găeşti pe fratele apelantului, partea vătămată, alţi trei bărbaţi şi încă o femeie. Tânărul de 22 de ani prezenţa urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Găeşti pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
De cealaltă parte, rudele agresorilor au altă variantă. Băiatul de 22 de ani ar fi intrat în casă cu gândul de o viola pe fată, amanta rivalului.  
 
Partea vătămată, tânărul de 22 de ani, a formulat plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violente.
 
Cei trei agresori au fost retinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar mâine, 19 ianuarie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti cu propunere de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările