Europlarlamentarul PNL Adina Vălean: "Cetăţenii trebuie să fie atenţi pentru cine şi pe cine votează"

Europlarlamentarul PNL Adina Vălean:

Europlarlamentarul PNL Adina Vălean: "Cetăţenii trebuie să fie atenţi pentru cine şi pe cine votează"

Europlarlamentarul PNL Adina Vălean a declarat, la Târgovişte, că electoratul trebuie să vină la vot pe 25 mai, la alegerile europarlamentare. Aceasta a arătat că alegătorii trebuie să voteze în cunoştinţă de cauză.

 
“Cetăţeni trebuie să înţeleagă că şi de rezultatul acestor alegeri depinde viaţa lor de zi ci zi. Să fie atenţi pentru cine şi pe cine votează. Trebuie să nu mai conteze vorbele, ci faptele. Noi venim în faţa lor cu fapte concrete” a spus Vălean.
 
Adina Vălean este europarlamentar PNL la al doilea mandat, membru în Comisia pentru industrie, cercetare şi energie, Comisia temporară pentru schimbările climatice, Delegaţia pentru relaţiile cu ţările din Europa de Sud-Est şi membru supleant în Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne. Vălean este vicepreşedinte al Alianţei Liberalilor si Democraţilor pentru Europa (ALDE – grupul liberal).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: