Elevii pot studia oferta educaţională pentru anul viitor, la Târgul ofertelor, care va avea loc la Teatrul ”Tony Bulandra”

Elevii pot studia oferta educaţională pentru anul viitor, la Târgul ofertelor, care va avea loc la Teatrul ”Tony Bulandra”

La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţii unităţilor de învăţământ de nivel liceal din judeţ, reprezentanţi ai şcolilor gimnaziale (conducerea unităţilor, cadre didactice şi elevi)

Luni, 8 mai, de la ora 11.00 are loc deschiderea oficială a Târgului ofertelor educaţionale, care va avea loc la Teatrul Municipal ”Tony Bulandra” din Târgovişte.

Cu această ocazie se vor prezenta Ghidul candidatului pentru admiterea în învăţământul liceal şi profesional de stat pentru anul şcolar 2017-2018.
 
Vor fi prezenţi reprezentanţii unităţilor de învăţământ de nivel liceal din judeţ, reprezentanţi ai şcolilor gimnaziale (conducerea unităţilor, cadre didactice şi elevi).
 
În cadrul evenimentului, liceele din judeţ îşi prezintă oferta educaţională pentru anul şcolar 2017-2018, începând cu data de 8 mai organizându-se târgul ofertelor deschis vizitei pentru elevii de clasa a VIII-a şi părinţii acestora.
 
DETALII:
 
ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL DE STAT ÎN ANUL ŞCOLAR 2017 - 2018
 
 

Ghid_admitere_2017  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările