Economisirea este cel mai inteligent lucru pe care-l puteţi face în timpul unei pandemiei de COVID-19. Ce avantaje are

Economisirea este cel mai inteligent lucru pe care-l puteţi face în timpul unei pandemiei de COVID-19. Ce avantaje are

Lumea este un loc incert, care poate provoca frică şi chiar panică, mai ales în timpul unei pandemii. Când oamenii intră în panică, fac alegeri mai puţin gândite, dar putem să luptăm împotriva acestor îndemnuri.

Unul dintre cele mai bune moduri de a simţi ceva mai mult că deţii controlul este să economiseşti bani. 
 
Faptul că punem o sumă de bani „bine”, ne poate oferi opţiuni atunci când simţim că toate celelalte se destramă. 
 
Cel puţin, ne poate ajuta să ne simţim mai puţin anxioşi cu privire la un element foarte important din viaţa noastră, potrivit experţilor financiari citaţi de thenational.ae 
 
Restaurante şi multe alte activităţi de recreere se închid în jurul nostru sau accesul la ele ne este îngrădit, aşa că avem o oportunitate mai mare de a economisi. Practic, avem mai puţine lucruri pe care să ne cheltuim banii. 
 
În loc să faci cumpărături, citeşte o carte, ascultă un podcast sau urmăreşte-te emisiunea sau filmul preferat pe Netflix, HBO sau alte platforme de streaming. În loc să ieşi să mănânci, găteşte pentru familia ta. 
 
De asemenea, în loc de un abonament la fitness poţi ieşi la plimbare scurtă în jurul locuinţei. 

Concentrarea pe aceste activităţi gratuite nu vă va ajuta doar acum, ci şi în viitor, deoarece dezvoltaţi obiceiuri de durată care vă vor face mai fericiţi, mai sănătoşi şi mai bogaţi. 
 
Toate acestea vă oferă un plan de rezervă, în cazul în care aveţi nevoie de unul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: