DSV Dâmboviţa are nevoie de  patru medici veterinari

DSV Dâmboviţa are nevoie de  patru medici veterinari

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, din Târgovişte, Str. I.C. Bratianu, Nr. 35, telefon 0731030595.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a încadrarea a patru medici veterinari.

 
    - o funcţie contractuală de medic veterinar gradul I – personal angajai conform Ordinului or. 64/2007. studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţa în domeniul medicină veterinară $i condiţie minimă de vechime în specialitatea studiilor minimum 7 ani;
    - o funcţie contractuală de medic veterinar gradul II – personal angajat conform Ordinului nr. 642007, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul medicină veterinară şi condiţie minimă de vechime în specialitatea studiilor minimum 4 ani;
    - o funcţie contractuală de medic veterinar gradul debutant – personal angajat conform Ordinului nr. 64/2007, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul medicină veterinară, fără condiţie de vechime în specialitatea studiilor;
    - o funcţie contractuală de asistent veterinar treapta II – personal angajat conform Ordinului nr. 64/2007, studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, în domeniul veterinar şi condiţie minimă de vechime în specialitatea studiilor minimum 6 luni.
 
Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidaţii trebuie să aibă cetăţenia română, să cunoască limba română, scris şi vorbit, îndeplinească condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs şi să nu fi fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul.
 
Concursul se va organiza conform calendarului următor:
 
-23 decembrie 2015: termenul limită de depunere a dosarelor;
-12 ianuarie 2016, ora 10:00: proba scrisă;
-data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.
 
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, din Târgovişte, Str. I.C. Bratianu, Nr. 35, telefon 0731030595.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările