Donaţie de „milioane” pentru şcolile din Pucioasa. Elevii şi profesorii nu trebuie să îşi mai facă griji tot anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
masti pucioasa

În timp ce ajutorul venit de la Guvern lipseşte cu desăvârşire, doi localnici care nu au uitat de unde au plecat au făcut posibilă o donaţie de importantă de măşti pentru elevii şi cadrele didactice din Pucioasa.

Stocul va ajunge cel puţin un an întreg, anunţă Primăria Pucioasa. În oraşul-staţiune din Dâmboviţa studiază 3.000 de elevi, iar oraşul este printre puţinele din ţară în care elevii unui liceu aflaţi în construcţie vor învăţa într-o unitate modulară. 

„În urma mesajelor din ultima săptămâna în care arătăm situaţia dezastruoasă în care ne aflăm din punct de vedere al siguranţei copiiilor şi cadrelor didactice, am primit un sprijin imens, atunci când ne pierdusem orice speranţa. Pentru că ne urmăresc, pentru că iubesc oraşul în care s-au născut şi pentru că le pasă, doi cetăţeni, doi oameni extraordinari, din generaţii diferite, dar la fel de implicaţi au luat atitudine imediat, bucuroşi să ajute localitatea de care sunt legaţi pentru totdeauna. M-au contactat acum câteva zile, am avut dialoguri scurte şi foarte aplicate, care s-au finalizat cu o viteză incredibilă, primind cu maximă uimire pentru promptitudine, dar şi cu imensă bucurie un transport cu 1.700.000 de măşti de protecţie, cu o valoare totală de aproximativ 2,5 milioane lei, împărţite pe mai multe categorii de vârstă”, a precizat primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana.

Destinaţia măştilor primite cu titlu de sponsorizare este foarte clară. Ele vor fi folosite exclusiv în procesul educaţional, unde cei peste 3.000 de elevi, cadre didactice şi personal auxiliar au asigurate măştile de protecţie pentru mai bine de un an de zile.

masti pucioasa
masti pucioasa

Cei care au făcut posibilă această donaţie imensă şi ca valoare, dar şi ca utilitate pentru copii şi profesori sunt Christian Bulai, fost absolvent al Şcolii Nr. 1 Mihai Viteazul şi al Colegiului Naţional Nicolae Titulescu, în prezent student în anul trei la UMF Carol Davila, dar şi Cosmin Zanfir, absolvent al Şcolii Nr. 3 şi al Colegiului Naţional Nicolae Titulescu. Zanfir cnduce compania „Wonder Foods”, companie ce se află sub patronajul lui Ahmad DAWOUD.

„Un gest imens, făcut de nişte persoane cu un suflet uriaş. Nu îmi rămâne decât să le mulţumesc. Respectele mele, tuturor. Nouă nu ne rămâne decât să luptăm în continuare pentru liniştea şi siguranţă copiilor noştri! Dar parcă o facem cu mai multă speranţa, cu mai mult entuziasm. Mulţumiri adresez şi Asociaţiei Poduri peste podurile, fără de care acest sprijin ar fi sosit puţin mai greu”, mai spune edilul. 

CITEŞTE ŞI:

Restaurantele, cafenelele şi sălile de jocuri rămân închise, în cinci localităţi din Dâmboviţa

100.000 de măşti, donate de Clubul Rotary pentru 28 de unităţi şcolare

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite