Donaţie importantă a unui producător de bare cromate pentru Spitalul Judeţean. Ce aparate vor avea la dispoziţie pacienţii din Dâmboviţa

Donaţie importantă a unui producător de bare cromate pentru Spitalul Judeţean. Ce aparate vor avea la dispoziţie pacienţii din Dâmboviţa

O firmă privată a din Târgovişte a făcut o donaţie importantă pentru Spitalul Judeţean din Târgovişte, constând în aparatură în valoare de peste 500.000 de lei. Cu aceşti bani au fost achiziţionate, printre altele, un ecograf multidisciplinar în configuraţie cu 2 sonde şi un ecograf portabil în configuraţie cu 2 sonde.

 
Aparatura constă într-un ecograf multidisciplinar în configuraţie cu 2 sonde, un ecograf portabil în configuraţie cu 2 sonde, o sondă ecografică pentru glanda tiroidă, 10 monitoare funcţii vitale, 8 electrocardiografe, un aparat electroterapie, un aparat laser terapeutic, un aparat electroterapie cu vacuum, un aparat terapie combinată electroterapie - laser şi un aparat TECAR. 
 
„Este o sponsorizare fără precedent în istoria spitalului, cu o valoare deosebit de mare, noi nu am primit direct banii, ci aparatura, care a fost distribuită deja în diverse secţii ale spitalului, în funcţie de necesar. (…) Mulţumesc autorităţilor, conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care se implică în activităţile spitalului”, a precizat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe Târgovişte, Claudiu Dumitrescu.
 
Sponsorizarea este venită din partea SC Aso Cromsteel SA Târgovişte, constând în aparatură medicală în valoare totală de 516.077,61 lei. 
 
 
„Aş vrea să le mulţumesc şi eu autorităţilor deoarece s-au implicat în acest proiect, ca parte din programul de responsabilitate socială. Aso Cromsteel a gândit această sponsorizare tocmai pentru a ajuta comunitatea unde îşi desfăşoară activitatea. (…) Întrucât ne desfăşurăm activitatea aici, acesta este locul unde vrem să investim. (…) Managerul spitalului ne-a dat o listă cu necesităţile spitalului. Sperăm ca toţi oamenii din Târgovişte şi din întreg judeţul Dâmboviţa să beneficieze de această aparatură”, a spus directorul SC Aso Cromsteel SA Târgovişte, Radu Ungureanu.
 
Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a vizitat atât un salon din secţia Pediatrie, cât şi Unitatea de Primiri Urgenţe, împreună cu reprezentanţii spitalului şi alţi membri ai personalului.
 
„Este un eveniment ce ţine de normalitatea unei relaţii care trebuie să existe între autorităţi, instituţiile subordonate autorităţilor locale şi mediul privat. Pe această cale, vreau să îi mulţumesc domnului director pentru implicare. Facem paşi înainte pentru a demonstra că, la Târgovişte, există o comunitate activă şi că, la Târgovişte, se pot întâmpla lucruri bune. Domnule director, iniţiativa dumneavoastră este lăudabilă. (…) Eu sper că este doar un început şi, în numele instituţiei pe care o reprezint, vă asigur că avem toată deschiderea să ne implicăm şi vă aşteptăm alături de noi şi în alte proiecte cu impact social”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: