DNA cere arestarea senatorului Isailă. Tăriceanu: Nu sunt directorul Senatului, fiecare va decide

DNA cere arestarea senatorului Isailă. Tăriceanu: Nu sunt directorul Senatului, fiecare va decide

Senatorul PSD Marius Isaila este acuzat că împreună cu doi complici ar fi cerut o mită de 200.000 de euro pentru a ajuta o persoană să ajungă inspector în cadrul ANAF

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a confirmat faptul că DNA a trimis oficial cererea pentru încuviinţarea arestării senatorului Marius Isailă, acuzat de corupţie.


"E greu de spus dacă în această săptămâna va intră în atenţia plenului. Eu nu sunt directorul Senatului şi nici lider de grup. Dosarul merge la comisie, şi, după rapoartele de la comisie, fiecare va decide", a spus Călin Popescu Tăriceanu. 
  
Senatorul PSD Marius Isaila este acuzat că împreună cu doi complici ar fi cerut o mită de 200.000 de euro pentru a ajuta o persoană să ajungă inspector în cadrul ANAF, la Direcţia Generală Antifrauda Fiscală şi apoi să promoveze în anumite posturi de conducere. Din sumă, 180.000 de euro erau partea senatorului Isailă. 
  
Marius Isailă a fost ales senator în Colegiul 3 Dâmboviţa, din partea PDL. La începutul lui 2014, acesta şi-a dat demisia din partid şi a trecut la PSD. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: