Disperarea unui director de liceu din Dâmboviţa. „Numărul cazurilor pozitive la vaccinaţi este foarte mare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pandemie coronavirus covid masca foto shutterstock

Managerul Spitalului din Găeşti, laurenţiu Beluşică, cel care forţează de mai bine de un an Ministerul Sănătăţii să utilizeze camerele hiperbare, a dezvăluit scrisoarea pe care au primit-o părinţii de la conducerea unei unităţi şcolare.

„Numărul de cazuri pozitive în şcoala noastră aproape s-a dublat după acest weekend, 40% fiind persoane vaccinate. 

Astăzi au fost testate în cabinetul şcolii opt clase, plus profesorii care au avut ore la aceste clase şi copiii care au fost trimişi la cursuri cu simptome uşoare de boală. 

Deoarece este foarte dificil de gestionat această situaţie, numărul cazurilor pozitive la persoanele vaccinate este foarte mare şi testele rapide nu au suficientă precizie, ca măsură suplimentară de precauţie, recomandăm şi elevilor vaccinaţi să rămână în online în cazul apariţiei unui caz în clasă sau când sunt declaraţi contacti direcţi în familie”, este scrisoarea adresată părinţilor de către directorul unei unităţi şcolare, potrivit lui Beluşică. 

Conducerea unităţii şcolare a făcut această recomandare din dorinţa de a limita, pe cât posibil, răspândirea bolii şi de a nu ajunge în situaţia să fie închisă toată şcoală. 

Prefectura Dâmboviţa a anunţat, marţi, că mai multe clase din mai multe unităţi şcolare din judeţ au fost închise din cauza infectărilor. De asemenea, la Colegiul Economic din Târgovişte toţi elevii au fost vor studia online în următoarele 14 zile.

   

Vă recomandăm să mai citiţi:

Managerul Spitalului Găeşti insistă pentru o cameră hiperbară: Nu mai avem locuri cu oxigen în Secţia COVID adulţi. Punerea în funcţiune a camerei ar dura 7-8 zile

De ce nu sunt folosite camerele hiperbare pentru tratarea pacienţilor COVID. Un medic militar, mesaj dur către Arafat

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite