Dispar rufele de pe sârme. Hoţii caută tricouri şi blugi: „Este a doua oară când îmi fură hainele” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video
FOTO captură video

Hoţii nu mai au scrupule. Într-un cartier din  Târgovişte se fură hainele de pe sârmele din faţa blocului. O astfel de „operaţiune” a fost suprinsă de camerele de supraveghere amplasate într-o scară de bloc.

Se pare că hoţii au dat atacul la sârmele cu rufe şi verifică uşile de la intrarea în unele imobile după ce, în prealabil, sună la interfon în miez de noapte. 

„În atenţia autorităţilor şi a locatarilor din micro 9. Este a doua oară când aceşti indivizi îmi fură hainele. Paguba este nesemnificativă.

Problema este că eu nu cred că ei umblă la 3 dimineaţa doar după haine puse la uscat. Acum câteva seri, cel înalt încerca la uşile scărilor şi suna la interfoane. Vă rog, distribuiţi masiv să îi prindem. Autorităţile s-au autosesizat şi deja am fost contactat de către Poliţie”, este un mesaj postat pe reţelele de socializare. 

Un locatar a montat o cameră video cu obiectivul îndreptat spre o culme de rufe pentru a-i prinde pe hoţi, după ce i s-au furat mai multe rufe pe sârmă.

Tinerii au luat de pe sârmă blugi şi tricouri.  Poliţiştii au declanşat deja o anchetă după ce au privit imaginile şi îi caută pe hoţii de rufe.

Sursa video: tgvonline.ro

Vă mai recomandăm să mai citiţi:

VIDEO Furt de bicicletă, surprins de camerele de supraveghere amplasate într-un centru comercial din Târgovişte

VIDEO Furt dintr-o farmacie suprins de camerele de supraveghere

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite