Directorul unui centru pentru copii, bătut pe stradă: „Mi-a dat cu lopata şi m-a luat la picioare” VIDEO

Directorul unui centru pentru copii, bătut pe stradă: „Mi-a dat cu lopata şi m-a luat la picioare” VIDEO

Administratorul centrului de zi pentru copii din Bilciureşti a fost bătut cu pumnii şi lopeţile de un bărbat din localitate. Totul ar fi pornit după ce administratorul ar fi reclamat faptul că  s-ar fi inundat curtea centrului din cauza bărbatului care a făcut o parcare ilegală, spune el, lângă centru.

Camerele de supraveghere au înregistrat momentul în care este lovit, iar actele medicale arată o fractură de coloana vertebrală. 
 
Unul dintre cei implicaţi în scandal susţine că bărbatul nu a fost lovit, ci a căzut. 
 
„Mi-a dat cu lopata aici, apoi am căzut jos şi m-au luat la picioare şi în partea din spate, la coloană”, spune administratorul centrului.
 
Agresorul reclamă faptul că administratorul nu se ocupă de centru şi că din cauza şanţului necurăţat s-a inundat curtea, nu a parcării sale.
 
„Pe el l-a deranjat că am făcut parcarea asta aici. Cu ce îl încurcă pe el? A venit aici cu primăria şi a făcut şanţuri, că nu e bine. E terenul lui ăsta? Nu e. 
 
Apa fiind foarte mare, a venit până aici, de la ploaie. Eu cu ce eram de vină? A plouat mult domne”, spune localnicul în apărarea sa.
 

Administratorul centrului susţine că a fost luat la bătaie de mai mulţi localnici, care ar fi chiar proprietarii parcării de Tir-uri. Spune că a fost lovit cu pumnii şi cu lopeţile în zona capului şi a coloanei vertebrale, chiar în momentul în care a mers să vorbească cu agresorii. 
 
„Sunt băgate nişte tuburi, de băieţii de aici, de vecinii de peste drum. Au făcut o parcare petru tirurile lor personale. Şi am zis să scoatem tuburile alea de acolo şi să dăm drumul la apă. Sunt prea mici tuburile. În timp ce vorbeam cu doamna primar să rezolvăm problema au sărit pe mine cu lopeţi, apoi m-au pus jos, mi-au dat cu picioarele şi mi-au făcut fractură la coloană la inelul cinci”, mai spune administratorul centrului.
 

FOTO: Administratoul centrului de copii din Bilciureşti
 
Bărbatul a ajuns la spital pe tru investigaţii medicale amănunţite. 
 
„A fot adus la departamentul de urgenţă a spitalului un tânăr de 38 de ani, din Bilciureşti, în urma unui politraumatism, afirmativ datorat unei agresiuni, respectiv un traumatism cranio-cerebral şi de coloană vertebrală. Pacientul a fost examinat de medicul de la UPU şi de către ortopedul traumatolog”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.
 
Vecinii nu vor să se implice în scandalul dintre cele două părţi, însă, spun că a plouat torenţial şi că mai multe curţi au fost inundate, nu doar cea a centrului. 
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi continuă cercetările.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările