Directorul unei şcoli din Crângurile, bătut de tatăl unui elev, chiar în incinta unităţii

Directorul unei şcoli din Crângurile, bătut de tatăl unui elev, chiar în incinta unităţii

Un cadru didactic din Crângurile, care este chiar directorul Şcolii Gimnaziale din Baduleşti, a sunat la 112, luni, pentru a reclama că a fost bătut de tatăl unui elev. Nu se ştie, deocamdată, care a fost motivul pentru care părintele l-a bătut pe dascal însă Poliţia investighează acest caz.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Crangurile au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic de un alt bărbat, în incinta Şcolii Gimnaziale din Băduleşti. În urmă cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în timp ce se află în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi fost agresat de tatăl unui elev al unităţii de învăţământ”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Directorul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. 
 
Se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.
 
De asemenea, faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptei, poliţiştii au dispus măsură sancţionării contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.
 
Dosarul urmează a fi declinat Parchetului de pă lângă Judecătoria Găeşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: