Dinamo l-a vrut gratis pe Cherchez. Ce planuri avea Anghelache cu mijlocaşul

Dinamo l-a vrut gratis pe Cherchez. Ce planuri avea Anghelache cu mijlocaşul

Cristian Cherchez. Foto: liga2.prosport.ro

Telenovela Cherchez s-a încheiat luni seară, după o lună în care la Târgovişte s-a vorbit despre transferul anului, sume de ordinul zecilor de mii de euro şi interesul antrenorilor de la Dinamo pentru mijlocaşul de 23 de ani din Liga a III-a.

 
Potrivit Prosport.ro, Cristian Cherchez rămâne la Chindia, în condiţiile în care Dinamo n-a vrut să ofere niciun leu pentru a-l transfera pe jucător, legat contractual de echipa târgovişteană până în vara lui 2015.
 
Fotbalistul a efectuat câteva antrenamente sub comanda lui Flavius Stoican şi a participat la cantonamentul de la Marbella, unde nu a bifat însă decât puţine minute în tricoul roş-alb.
 
Liga2.ro a aflat culisele unei mutări ratate şi a pus cap la cap evenimentele din ultimele săptămâni. În realitate, Flavius Stoican nu l-a dorit niciodată la echipă pe Cristian Cherchez, pe care l-a folosit prea puţin şi în perioada petrecută la Târgovişte. La acea vreme, presa dâmboviţeană şi suporterii Chindiei l-au taxat pe Stoican pentru că nu l-a utilizat constant pe unul dintre cei mai talentaţi jucători târgovişteni.
 
Exclus din lot în noiembrie 2013, Cherchez a intrat în vizorul lui Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo, un apropiat al fotbalului prahovean, care şi-ar fi dorit să-l direcţioneze spre Fortuna Poiana Câmpina, una dintre candidatele la promovarea în Liga a II-a. Anghelache a încercat manevra printr-un transfer direct la Dinamo, urmat, posibil, de un împrumut la Fortuna, însă acţionarii clubului n-au fost de acord să plătească pentru un fotbalist pe care antrenorul nu şi l-a dorit. Cum nici Chindia, nici FCM Târgovişte – club care deţine jucătorul în co-proprietate şi care solicită 50% dintr-un eventual transfer – nu au fost de acord să dea gratis jucătorul, Cherchez a rămas la Târgovişte.
 
Mugur Porumbacu, preşedintele Chindiei Târgovişte, nu a putut fi contactat în ultimele două zile pentru a oferi o poziţie oficială pe marginea subiectului.
 
20.000 de euro ar fi cerut Chindia Târgovişte pe Cristian Cherchez
 
http://liga2.prosport.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: