Diferenţe între noul Iphone 11 şi Galaxy Note 10, două dintre cele mai dorite telefoane ale momentului

Diferenţe între noul Iphone 11 şi Galaxy Note 10, două dintre cele mai dorite telefoane ale momentului

Iphone 11 şi Galaxy Note 10 sunt două dintre cele mai dorite telefoane de pe piaţă, la acest moment. Sunt frumoase, puternice, dar şi scumpe. Preţul piperat vă face să vă gândiţi de două ori înainte de achiziţie, dar trebuie să luaţi în considerare şi opţiunile pe care daţi banii, potrivit lifehacker.com.

ECRANUL
 
Cei mai mulţi adoră camerele performante care vă ajută să surprindeţi cele mai frumoase momente din viaţă, dar diplay-ul joacă şi el un rol important în alegerea unui telefon.  
 
Imagini pentru samsung not 10 adevarul
 
Galaxy Note 10 are ecranul mai mare decât competitorul său, 6,3 inch faţă de 5,8. Este o diferenţă considerabilă. Dacă puteţi tolera (sau chiar să vă bucuraţi) de dimensiunea mai mică a ecranului, iPhone 11 Pro pare în măsură să ofere o imagine mai bogată. iPhone 11 Pro „împachetează” mai mulţi pixeli într-un spaţiu mai mic, ceea ce creează o imagine mai compactă. Deşi ambele oferă HDR, densitatea de pixeli şi contrastul iPhone 11 Pro va duce la videoclipuri şi jocuri cu aspect mai bun. 
 
CAMERA
 
Piesa de rezistenţă a iPhone 11 Pro este, probabil, camera foto ( sau camerele sale). Are trei camere de 12MP pe spate, fiecare cu un obiectiv diferit - lat, ultrawide şi teleobiectiv - şi este incredibil de uşor să comutaţi între cele trei. De asemenea, obţineţi un „mod nocturn” fantezist pentru fotografierea la lumină scăzută. Când înregistraţi videoclipuri puteţi înregistra în 4K la 60 de fps.
 
Imagini pentru iphone 11 adevarul
 
În faţă, iPhone 11 Pro are o cameră „Truedepth” de 12 MP, care poate filma şi fotografii în 4K HDR şi poate înregistra videoclipuri în 4K la până la 60 fps. (Şi acceptă o nouă caracteristică slo-mo care înregistrează în 1080p la 120 fps.)
 
De cealaltă parte, Samsung Galaxy Note 10 are caracteristici similare. De asemenea, are trei camere în spate: un obiectiv lat de 12MP, un obiectiv ultrawlide de 16MP şi un teleobiectiv de 12MP. Configuraţia cu mai multe camere oferă, de asemenea, o serie de moduri de vizualizare, inclusiv un „mod de noapte” cu lumină scăzută şi puteţi filma videoclipuri de calitate 4K HDR10.
 
Ambele telefoane au unele funcţii distractive centrate pe aparatul foto. La fel ca iPhone X, iPhone 11 Pro poate folosi camera frontală pentru a crea Memoji şi Animoji, care îţi „mapează” mişcările faciale pe un avatar digital pentru mesaje amuzante. Galaxy Note 10 are o serie de caracteristici de realitate augmentată (AR), inclusiv un instrument de măsurare a AR.
 
PERFORMANŢA
 
Desigur, iPhone 11 Pro nu a apărut încă pe piaţă, dar iată ce ştim până acum despre performanţele fiecărui telefon.
 
IPhone 11 Pro foloseşte noul cip A13 Bionic de la Apple, despre care Apple susţine că va spori puterea de procesare a iPhone cu 20 la sută faţă de telefoanele de anul trecut (şi va reduce consumul de energie, ceea ce duce la o viaţă mai bună a bateriei). Note 10 foloseşte un cip SM8150 şi are 8 GB RAM, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 855.
 
Imagini pentru samsung not 10 adevarul
 
Ce este clar e că dispozitivele prezentate vor mulţumi orice utilizator. Dacă sunteţi un jucător înrăit, puteţi observa o diferenţă de performanţă între cele două telefoane, dar numai dacă vă împingeţi dispozitivul la limită - bateria.
 
PREŢ 
 
Galaxy Note 10 are un uşor avantaj faţă de iPhone 11 Pro, deoarece este un pic mai ieftin. Galaxy Note 10 costă 950 de dolari, care este cu 50 de dolari mai ieftin decât modelul de bază iPhone 11 Pro, care costă 999 de dolari.
 
Imagini pentru iphone 11 adevarul
 
Ca şi iPhone-urile trecute, 11 Pro vine în trei modele diferite, cu capacităţi din ce în ce mai mari de stocare. Modelul de 999 dolari vine cu 64 GB stocare. Modelul de 256 GB, care se potriveşte cu stocarea lui Note 10, costă 1.149 USD.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: