Dezvăluirile prim-vicepreşedintelui PNL Dâmboviţa despre un loc de muncă „acordat“ de deputatul Cezar Preda: „Să nu îţi faci probleme, vei avea de muncă“

Dezvăluirile prim-vicepreşedintelui PNL Dâmboviţa despre un loc de muncă „acordat“ de deputatul Cezar Preda: „Să nu îţi faci probleme, vei avea de muncă“

Aurelian Popa, FOTO (primul din dreapta)

Prim-vicepreşedinte PNL Dâmboviţa, Aurelian Popa, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că deputatul Cezar Preda, fost preşedinte interimar al organizaţiei care l-a trimis în Parlamentul României, le-a promis lui şi altor doi colegi că îi angajează la cabinetul său de parlamentar, dar nu s-a ţinut de cuvânt.

 
“Înainte de alegeri, deputatul Cezar Preda m-a chemat şi mi-a spus: <<Să nu îţi faci probleme, vei avea un loc de muncă>>. I-a spus şi lui Gabi (nr. Plăiaşu) şi lui Gabi Grozavu că în cazul în care câştigăm alegerile nu este nicio problemă, iar în cazul în care le pierdem ne-a spus că o să ne asigure la Parlament un loc de consilier al lui sau al altui deputat. Ce să fac? Să stau încă patru ani? Trebuia să găsesc ceva, că mă duceam la Răcari, că mă duceam la Ulieşti sau în altă administraţie. Niciodată nu m-am dus la PSD să cer de muncă”, a declarat Aurelian Popa, fost prefect al judeţului Dâmboviţa.
 
În altă ordine de idei, Aurelian Popa şi-a găsit de muncă. Este consilier al primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu. Câştigă lunar, conform spuselor sale, aproximativ 2.200 de lei.
 
“Eu am rugat colegii să fiu ajutat să muncesc pentru că chiar mă văd folositor unei adminstraţii şi nu eeste Primăria Răcari prima cu care am discutat. Am discutat şi cu cea de la Ullieşti. Îmi place efectiv să nu stua acasă şi să îmi câştig banii prin muncă. Altfel nu am afaceri”,  a mai spus prim-vicepreşedinte PNL Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările