Declaraţii halucinante ale tânărului suspectat de spargerea mai multor magazine din Târgovişte: „M-am drogat cu banii. Îmi place la închisoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
autor furt tgv

Poliţiştii din Târgovişte l-au prins pe bărbatul de 26 de ani, din Perşinari, principalul bănuit de spargerea mai multor magazine din Târgovişe în noaptea de duminică spre luni. Acesta a declarat că a comis infracţiunile pentru că avea nevoie de bani pentru droguri, dar şi pentru că îi place la închisoare.

Oamenii legii l-au prins astăzi pe principalul suspect acuzat de spargerea mai multor magazine şi agenţii de turism.

În prezent acesta se află la audieri, în sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte. El a fost reţinut şi depus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa. Tânărul are 26 de ani şi este din Perşinari. 

Acesta a declarat că a comis infracţiunile pentru că avea nevoie de bani pentru droguri, dar şi pentru că îi place la închisoare.

„Aveam nevoie de bani. Nu ştiu câte magaine am spart. M-am drogat cu banii. Sunt dependent. Nu e prima oară. Am mai spart şi în trecut magazine. Mai mult ca sigur o să fiu arestat. Asta îmi doream. Îmi place la puşcărie”, a declarat tânărul de 26 de ani.

Practic, suspectul a luat la rând magazinele şi a furat toţi banii pe care i-a găsit.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Târgovişte l-au prins pe principalul bănuit de comiterea celor patru tentative de furt şi a celor şase  infracţiuni de furt calificat, faptele fiind comise în noaptea de 3 spre 4 noiembrie. De asmenea, bărbatul este bănuit de comiterea a cinci infracţiuni de furt şi a două tentative de furt în noaptea de 20 spre 21 octombrie, tot pe raza Municipiului Târgovişte”, a precizat Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Surse judiciare au declarat că tânărul are la activ şi alte furturi, fiind cercetat şi în alte dosare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite