De la o ceartă pe un telefon s-a ajuns la agresiune. Elev tăiat cu briceagul, în curtea unui liceu din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
liceul de arte Balasa Doamna

Un elev în vârstă de 12 ani a ajuns la spital, luni, după ce a fost rănit cu un briceag, în zona piciorului, de către un coleg de clasă. Totul ar fi pornit de la o ceartă minoră pentru un telefon mobil. Primele date arată că leziunile sunt superficiale.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Dâmboviţa, incidentul a avut loc chiar într-una dintre sălile de clasă ale liceului de Arte Plastice din Târgovişte, în urma unui conflict spontan între doi elevi. 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei  Municipiului Târgovişte, în urma unei sesizări, s-au deplasat la un liceu din municipiul Târgovişte, unde, din primele cercetări, au constatat că un elev de 12 ani, ar fi   rănit superficial, în zona membrului inferior, cu un briceag, un alt coleg de clasă.  Se pare ca evenimentul s-ar fi produs in timpul pauzei, in sala de clasa, pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale”, transmite IPJ Dâmboviţa.

Cei doi elevi implicaţi în scandal nu sunt colegi de clasă, iar motivele conflictului nu sunt foarte clare. Cert e că au avut o dispută legată de un telefon.

În urma incidentului, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru infracţiuni de lovire sau alte violente şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, conducerea liceului a deschis o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat exact. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite