Dan Puric, în vizită la Universitatea Valahia, din Târgovişte

Dan Puric, în vizită la Universitatea Valahia, din Târgovişte

La sfârşitul săptămânii trecute, Universitatea „Valahia” din Târgovişte a  primit vizita omului de cultură Dan Puric. Acesta a vizitat campusul universitar şi a participat la o discuţie liberă cu membrii Consiliului de administraţie.

 
Prorectorul pentru cercetare şi creaţie universitară, prof. univ. dr. Gabriela Teodorescu, a vorbit despre activitatea din domeniul cercetării şi inovării, dar şi despre procesul educaţional, despre faptul că universitatea are grad de încredere ridicat şi toate specializările din cadrul ei sunt acreditate.
 
Dan Puric a susţinut un monolog impresionant, presărat cu momente de umor veritabil. 
 
Cunoscutul regizor şi actor român a jucat atât în piese de teatru, cât şi în filme. Spectacolele sale de pantomimă au fost reprezentate în mai multe ţări. A primit numeroase premii, dintre care amintim: marele premiu UNESCO pentru dezvoltare culturală, marele premiu al Fundaţiei Anastasia, ordinul naţional Steaua Română în grad de cavaler, două premii UNITER, premiul Aristizza Românescu al Academiei Române. Volumele sale, printre care „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn”, „Suflet românesc”, „Să fii român”, au un farmec aparte. Dan Puric are frumuseţea omului credincios şi a românului patriot.
 
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: