Cum s-a schimbat viaţa lui Bruno Icobeţ şi ce a făcut cu banii de la „Românii au talent“

Cum s-a schimbat viaţa lui Bruno Icobeţ şi ce a făcut cu banii de la „Românii au talent“

La scurt timp după emisiunea de la PRO TV, s-a întors acasă şi a revenit chiar şi la serviciul sau

Înainte a ajunge pe scena de la Românii au Talent“ şi de a impresiona o ţară întreagă cu numărul sau de dresură canină, Bruno Icobeţ era un consultant IT din Târgovişte, pasionat de animale. Deşi a câştigat marele premiu al concursului, acesta nu şi-a schimbat viaţa prea mult şi a rămas acelaşi om deschis, cu care orice dialog este o adevărată plăcere.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
S-a întors la serviciul său şi locuieşte în acelaşi apartament 
 
La scurt timp după emisiunea de la PRO TV, s-a întors acasă şi a revenit chiar şi la serviciul său. Spune că nu şi-a dorit nici să îşi cumpere o casă nouă, nici să-şi câştige independenţa financiară, ci a vrut doar ca Blue, Ozzie şi J, cei trei câini ai săi să fie cunoscuţi, relatează reporterpenet.ro.
 


"Viaţa mea nu s-a schimbat prea mult. Nici nu mi-am pus problemă să îmi iau o casă, asta nu ar schimba nimic. Locuiesc într-un apartament şi oricum, chiar dacă aş sta la casă, câinii nu ar avea cum să fie ţinuţi afară, ei nu sunt câini de curte, aşa că ce rost are. Cât despre serviciu, fac ceea ce făceam şi înainte de concurs. Am serviciul meu şi îmi văd de ale mele mai departe. Eu nu sunt nici vedetă, nici nimic. Ei sunt vedetele. Mi-am dorit doar ca acest sport să fie cunoscut, nu să mă vadă lumea pe mine", a mărturisit acesta, pentru cancan.ro. 
 
Nu vrea să-şi mai ducă patrupezii la televizor 
 
În plus, de ceva vreme, acesta a început să refuze şi apariţiile TV, dar şi câteva spectacole, din cauza faptului că terenul pentru reprezentaţii nu este cel potrivit pentru aşa ceva. Câinii săi au avut parte de câteva incidente, aşa că a fost obligat să ia astfel de măsuri. 
 
"Noi ne antrenăm în fiecare zi în Parcul Mitropoliei şi de ceva timp am ajuns să refuz orice spectacol care nu are loc pe gazon, din cauza câinilor. În plus, nu mai mergem nici pe la televiziuni pentru că nu ne-a fost bine. Un platou de televiziune nu este cadrul în care Blue, Ozzie şi J să se desfăşoare. Sunt prea multe 'capcane' acolo pentru ei şi prefer să evit accidentele, cum s-a mai întâmplat. Sunt cabluri, lumini prea multe, gălăgie, stres, nu e bine pentru ei", a dezvăluit Bruno Icobet.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: