Cum a reuşit cântăreaţa Adele să slăbească 22 de kilograme. Sfaturile preţioase ale unui nutriţionist

Cum a reuşit cântăreaţa Adele să slăbească 22 de kilograme. Sfaturile preţioase ale unui nutriţionist

A fost criticată în trecut pentru modul în care arată, dar le-a dat multora peste nas. Cântăreaţa britanică Adele a slăbit foarte mult în ultima vreme şi a reuşit să dea jos 22 de kilograme.

Potrivit antrenorului ei personal, citat de indiatimes.com, Adele a urmat o dietă foarte strictă şi o rutină de antrenament. Geracimo, din Londra, o antrenează pe Adele de câţiva ani şi a explicat că există trei lucruri cheie care au ajutat-o pe artistă să slăbească.
 
Adele a urmat celebra „Sirtfood”, care funcţionează prin activarea anumitor lanţuri proteice din organism. Conform ştiinţei, aceşti agenţi antioxidanţi acţionează ca protectori care ajută la încetinirea îmbătrânirii, la stimularea metabolismului şi la reglarea inflamaţiei organismului, ajutând astfel la pierderea de grăsime. 
 
Dieta a ajutat-o să-şi găsească “gena slabă”. Aceasta este, de fapt, o genă corelată cu reglarea nivelului de insulină din organism (contrar faţă de rezistenţa la insulină, care poate duce la apariţia diabetului zaharat şi obezităţii).
 
 
Printre alimentele permise în acest plan sunt: portocale, pătrunjel, turmeric, kale şi chiar vin roşu. De asemenea, vinul roşu, cafeaua şi ciocolata au un conţinut bogat de sirtuină şi fac parte din această dietă. 
 
Studiile au descoperit că dieta aceasta poate ajuta oamenii să piardă până la 3 kilograme pe săptămână. 
 
Antrenorul lui Adele se numără printre puţinii care nu cred în utilizarea suplimentelor sau a pastilelor pentru a slăbi.
 
Exerciţiile fizice au făcut parte şi ele din reţeta artistei. Ea s-a antrenat de 2-3 ori pe săptămână, de la ridicarea de greutăţi şi până la box. 
 
De asemenea, a făcut antrenament de rezistenţă, dar şi activitate cardio.  
 
Antrenorul artistei a precizat că un somn bun este esenţial pentru o viaţă sănătoasă. Atunci când dormiţi suficient luptaţi împotriva stresului, permiteţi muşchilor să se relaxeze, să repare şi să se recupereze, precum şi procesarea descompunerii grăsimilor. 
 
Fiecare adult ar trebui să doarmă 7-8 ore în fiecare noapte.
 
Adele a renunţat, de asemenea, la ceai pentru că pe parcursul unei zile consuma până la 10 căni de ceai cu zahăr. Deci, renunţarea la zahăr este un alt element cheie din această dietă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările