Cum l-au prin poliţiştii pe bărbatul din Morteni care a lăsat o femeie să moară şi nu a sunat nici măcar la 112

Cum l-au prin poliţiştii pe bărbatul din Morteni care a lăsat o femeie să moară şi nu a sunat nici măcar la 112

Moartea femeii a ridicat semne de întrebare încă de la început

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, poliţiştii din Topoloveni au identificat un bărbat de 36 de ani din Morteni. judeţul Dâmboviţa, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lăsare fără ajutor a victimei aflate în dificultate.

Potrivit ofiţerilor criminalişti, în august, bărbatul se afla în maşina femeii când aceasta a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în râul Argeş. Cei doi se cunoşteau pentru că bărbatul frecventa barul pe care femeia îl avea. Ce s-a întâmplat imediat după accident, încă nu se ştie cu exactitate. Cert este că bărbatul a dispărut fără să încerce s-o scoată din apă sau să ceară ajutor la 112.
 
Despre accident s-a aflat după trei zile când trupul femeii a fost văzut plutind în albia râului. Poliţiştii au descoperit că a fost în maşina femeii de la martori, dar şi după imaginile surprinse de o cameră de luat vederi.
 
La audieri a spus poliţiştilor doar că a plecat de la locul accidentului ca să se salveze.
 

Sursa video: Digi24
 
Moartea femeii a ridicat semne de întrebare încă de la început. Poliţiştii au presupus că ea a plonjat cu automobilul în apă, însă, în mod bizar, cheile autoturismului nu erau în contact, ci în geanta femeii. 
 
Legat de cheile găsite în geantă, bărbatul le-a declarat anchetatorilor că în momentul în care maşina a început să alunece spre apă, acesta i-a spus femeii să scoată cheile din contact că e mai bine aşa, să asigure maşina şi apoi să iasă amândoi. A tras şi frâna de mână, dar degeaba. Numai că femeia nu a mai reuşit să iasă, iar bărbatul nu s-a mai întors să o ajute.
 
Bărbatul reţinut le-a declarat poliţiştilor că nu a anunţat pe nimeni despre cele întâmplate pentru că s-ar fi speriat. Deocamdată, poliţiştii îl cercetează pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.
citeste totul despre: