Cum comentează Poliţia faptul că nu ar fi înregistrat plângerile formulate de fosta soţie a militarului ucigaş şi de concubina ucisă

Cum comentează Poliţia faptul că nu ar fi înregistrat plângerile formulate de fosta soţie a militarului ucigaş şi de concubina ucisă

IPJ Dâmboviţa spune că victima nu a cerut ajutorul Poliţiei

IPJ Dâmboviţa a transmis, prin purtătorul de cuvânt, că Alexandra Marin, tânăra ucisă marţi într-un salon de cosmetică din Titu, nu a depus plângeri la Poliţie pe numele militarului criminal, Florin Oprea.

"Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, facem următoarele precizări: tânăra decedată nu a depus nicio plângere, nu a sesizat Poliţia prin nicio modalitate cu privire la posibile agresiuni comise de concubinul său", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, inspector principal Alexandra Niculae.
 
Pe de altă parte, IPJ Dâmboviţa arată că între criminal şi fosta soţie a existat cel puţin un incident de natură penală.
 
FOTO: Florin Oprea şi Alexandra Marin, tânăra de 25 de ani ucisă în salonul de cosmetică
 
"În anul 2011, la Poliţia Oraşului Titu a fost înregistrat un dosar penal pe numele celui în cauză, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere. S-au efectuat cercetări, iar părţile s-au împăcat. S-a dispus neînceperea urmăririi penale. Activităţile de cercetare penală s-au efectuat sub supravegherea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari. Nu au fost alte sesizări. Dacă Poliţia era sesizată, cu siguranţă se înregistrau plângerile şi se efectuau cercetări", mai spune Alexandra Niculae.
 
Fosta soţie a militarului ucigaş acuză Poliţia că l-a lăsat în pace după ce i-a spart uşa cu toporul
 
Aceasta mai spune că într-o noapte s-a trezit cu soţul ei la uşă, înarmat cu un topor. „A venit cu toporul la uşa mea, împreună cu fratele său, să-mi spargă uşa, să mă omoare. Uşa mea a fost vandalizată cu toporul. Ceea ce vă spun s-a întâmplat, nu fabulez. Pe mine m-a şicanat în trafic, mi-a vandalizat maşina. A avrut să mă omoare şi mă căuta efectiv să mă omoare. Cu a doua soţie i-a reuşit”, adaugă ea. 

 
Reprezentanţii Poliţiei Titu confirmă cazul şicanării în trafic, dar spun că nu s-au înregistrat alte plângeri pe numele bărbatului.

Militarul a frânat în faţa maşinii fostei soţii, în care se afla şi iubitul ei, a coborât, ar fi lovit parbrizul maşinii şi apoi l-ar fi agresat pe iubitul femeii. Sesizaţi, poliţiştii din Titu au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere, însă dosarul s-a soluţionat de către procurori cu NUP (neînceperea urmăririi penale) în 2011.

Subofiţerul Florin Oprea a ucis-o pe iubita sa marţi după-amiază, cu mai multe lovituri de cuţit, într-un coafor din Titu. Acesta a recunoscut fapta şi le-a dezvăluit anchetatorilor şi motivul pentru care şi-a ucis iubita.
 
VIDEO Crima de la coafor. Militarul şi-a premeditat fapta: s-a dus după iubita lui înarmat cu un cuţit şi băut. „Avea mai multe aventuri“

Subofiţerul Florin Oprea este specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgovişte, din subordinea Bazei 2 Logistică. Bărbatul nu se putea împăca cu gândul că tânăra femeie nu voia să se mai împace cu el, fiind certaţi de ceva timp. Nu de puţine ori îi făcea adevărate scene de gelozie şi era foarte violent.
 
Militarul le-a spus anchetatorilor că "nimeni nu îl înşală pe el". Acesta a mai mărturisit că s-a dus la coafor cu gândul de a-şi ucide iubita, înarmat cu un cuţit, după ce ar fi băut coniac. "N-am vrut s-o omor. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe aventuri", a spus bărbatul de 35 de ani. 
 
După incident, subofiterul a sunat la 112. Apoi a luat un taxi şi a mers la poliţie, unde s-a predat. Imediat la faţa locului au ajuns anchetatorii.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările