Cum să accesaţi funcţia Windows 10 care vă permite să lucraţi pe două monitoare în acelaşi timp

Cum să accesaţi funcţia Windows 10 care vă permite să lucraţi pe două monitoare în acelaşi timp

FOTO: howtogeek.com

Dacă sunteţi nevoiţi să lucraţi pe mai multe monitoare în acelaşi timp, în Windows 10, este esenţial să ştiţi cum să mutaţi ferestrele între afişaje. Cu câteva click-uri şi o simplă comandă de tastatură este uşor de gestionat acest lucru.

Asiguraţi-vă că modul „Extend” este activat. Pentru a muta ferestrele între mai multe monitoare, trebuie să fie activat modul „Extend”. Pentru a activa modul Extindere, apăsaţi Windows + P pentru a deschide meniul „Project”. Selectaţi „Extend” făcând click sau folosind tastele săgeată şi tasta Enter.
 
Trebuie să reţineţi că dacă intenţionaţi să gestionaţi aplicaţii pe ecran complet, cum ar fi jocuri pe mai multe monitoare, jocul sau aplicaţia în sine poate avea propriile sale setări multi-afişare în cadrul programului, potrivit  howtogeek.com
 
Asiguraţi-vă că verificaţi setările grafice ale jocului sau ale aplicaţiei pentru orice opţiuni legate de mai multe afişaje.
 
Mutaţi Windows folosind metoda Drag and Drop După ce ştii că foloseşti modul Extend, cel mai evident mod de a muta Windows între monitoare este folosind mouse-ul. 
 
 
Faceţi clic pe bara de titlu a ferestrei pe care doriţi să o mutaţi, apoi trageţi-o pe marginea ecranului în direcţia celuilalt afişaj. 
 
Fereastra se va muta la celălalt ecran. Pentru ao muta înapoi la primul afişaj, trageţi fereastra înapoi în direcţia opusă.
 
Mutaţi Windows folosind metoda de comenzi rapide de la tastatură Windows 10 include o comandă rapidă a tastaturii care poate muta instantaneu o fereastră pe un alt ecran fără a fi nevoie de mouse. 
 
Dacă doriţi să mutaţi o fereastră pe un afişaj situat în stânga afişajului curent, apăsaţi Windows + Shift + Săgeata stângă. Dacă doriţi să mutaţi o fereastră pe un afişaj situat în dreapta afişajului curent, apăsaţi Windows + Shift + Săgeată dreapta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: