În Ajunul Crăciunului, în supermarketuri nu mai ai loc să arunci un ac!

În Ajunul Crăciunului, în supermarketuri nu mai ai loc să arunci un ac!

Supermarketurile au fost luate cu asalt de mii de dâmboviţeni

Aglomeraţie mare în supermarketurile din Târgovişte, cu două zile înainte de Crăciun. Mii de persoane au luat cu asalt rafturile cu produse de toate felurile pentru ultimele cumpărături. Gospodinele au plecat acasă cu cozonaci, carne sau fructe.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În parcarea celui mai mare supermarket din oraş, Kaufland, nu mai aveai loc să arunci un ac. Şoferii şi-au parcat maşinile chiar şi pe trotuar. Din cauza aglomeraţiei, mai mulţi proprietari de autoturisme şi-au găsit maşinile avariate.
 
„E nebunie. Mai bine laşi maşina acasă şi vi pe jos, dar scapi de agloemeraţia de afară şi dai de cea de la case. În interior abia te mişti cu cărucioarele. Eu am venit să cumpăr câte ceva pentru colind: câteva kilograme de mandarine şi bomboane”, ne-a spus Ion Popescu, un târgoviştean de 38 de ani.
 
Aglomeraţie este şi la celelalte supermarketuri din oraş, XXL sau Mega Image. Programul în aceste zile a fost prelungit cu câte două ore pentru a putea permite tuturor clienţilor să îşi facă „aprovizionarea” de sărbători.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările