CSM a pierdut, la Alba Iulia, al doilea meci al semifinalei

CSM a pierdut, la Alba Iulia, al doilea meci al semifinalei

Meciul decisiv se va în Sala Polivalentă din Târgovişte, miercuri, de la ora 18.00

Campioana a pierdut al treilea meci în actualul sezon contabilizând astfel mai multe eşecuri decât o făcuse în ultimele două stagiuni la un loc. Ultima echipă care a trecut de Târgovişte este CSU Alba Iulia, una dintre multele adversare din campionat care până al meciul doi al semifinalei nu cunoscuse gustul victoriei în faţa formaţiei de lângă turnul Chindiei.

 

Meciul nu părea să pună mari probleme fetelor lui Florin Nini după ce la jumătatea acestei săptămâni făcuseră instrucţie cu adversarele din Ardeal. 
 
Nici echilibrul din primele două sferturi nu a fost suficient pentru a le atrage atenţia dâmboviţencelor, care s-au trezit destul de urât în repriza a III a, când trupa lui Miroslav Popov a început să se detaşeze pe tabela de marcaj. “Un simplu foc de paie”, şi-au spus suţinătorii campioanei, care aşteptau ca în ultimele 10 minute ale meciului 2 din semifinală să se întâmple din nou o minune asemănătoare cu cea din partida cu Aradul, de la începutul lunii.
 
Jillian Robbins a încercat să-şi impulsioneze colegele, dar distanţa de 8 puncte s-a mai menţinut câteva minute din ultimul mitan. Cu o Rebbeca Tobin în zi de graţie, Alba a forţat din toate puterile şi a reuşit să rămână la timonă până în ultimul minut. Doar un punct şi 22 de secunde mai erau când Târgoviştea a irosit un atac ce le-ar fi putut aduce victoria şi o calificare în finală după doar două jocuri. Aşa, Amanda Thompson a trasformat una dintre cele două libere de care a beneficiat, iar CSM nu a mai fost capabilă să răspundă.
 
Alba Iulia câştigă meciul secund al semifinalei şi speră să dea lovitura chiar în Sala Polivalentă miercuri, de la ora 18.00. Până atunci însă, târgoviştencele trebuie să-şi pună ordine în gânduri şi în joc şi să strângă rândurile pentru că nu mai e de glumă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: