COVID19. Autorităţile sunt la datorie, pe străzi. Care sunt numerele de telefon la care pot suna persoanele de peste 65 de ani

COVID19. Autorităţile sunt la datorie, pe străzi. Care sunt numerele de telefon la care pot suna persoanele de peste 65 de ani

Poliţia Locală Târgovişte a acţionat, în ultimele 24 de ore, pe raza Municipiului, sub coordonarea Poliţiei Municipiului Târgovişte.

Astfel, au fost legitimate 153 persoane şi au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţei Militare Nr. 3/2020.
 
Totodată, a fost depistată o persoană fără adăpost care a fost preluată de către Direcţia de Asistenţă Socială Târgovişte.
 
Primăria Municipiului Târgovişte, prin Direcţia de Asistenţă Socială, monitorizează în acest moment un număr de 273 de persoane vârstnice şi vine în sprijinul târgoviştenilor de peste 65 ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuinţelor.
 
Dacă vă aflaţi în situaţia de mai sus sau cunoaşteţi o persoană care se încadrează în categoria prezentată, vă rugăm să vă adresaţi Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte.
 
 
Solicitările vor fi efectuate telefonic, la numerele:
 
- 0372.764.198 ( zilnic între orele 08:00 – 16:00);
- 0742.087.920 (non-stop).
 
Astăzi, începând cu 17.30, va avea loc o amplă acţiune de dezinfectare a străzilor şi trotuarelor din Municipiului Târgovişte.
 
Vor fi spălate în primă fază străzile şi trotuarele şi după aceea se va acţiona cu substanţe dezinfectante care sunt agreate de Comisia Naţională pentru Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: