COVID. Primul deces, în rândul personalului din Centrul de bătrâni din Răcari. O infirmieră a fost răpusă

COVID. Primul deces, în rândul personalului din Centrul de bătrâni din Răcari. O infirmieră a fost răpusă

O femeie în vârstă de 61 de ani, din judeţul Dâmboviţa, infirmieră la Centrul rezidenţial pentru bătrâni, din Răcari, a murit, duminică, potrivit Prefecturii Dâmboviţa.

 
Infirmieră a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte – Secţia Boli Infecţioase, în data de 17 aprilie. Ea a fost transferată în ATI şase zile mai tâziu şi intubată.
 
Avea comorbidităţi: HTA, DZ tip II şi obezitate. 
 
„Fără cuvinte...Moment trist pentru noi toţi! Colega noastră, Elena Popa, tanti Nuţi a pierdut lupta! Odihnească-se în pace! Condoleanţe familiei!”, a transmis primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu.
 
Potrivit DSP Dâmboviţa, la momentul acesta se află în izolare la domiciliu 430 persoane asimptomatice, iar în carantină instituţionalizată, 191 persoane.
 
De asemenea, până acum au fost confirmate confirmate cu COVID-19 103 persoane (conform INSP), iar în evidenţa DSP Dâmboviţa există 106 persoane confirmate, dintre care 18 persoane vindecate şi şase decese.
 
„În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acţiuni de către reprezentanţi ai ISU “Basarab I” Dâmboviţa (7 misiuni) şi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa (6 misiuni) pentru transportul persoanelor către locaţiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unităţi spitaliceşti, precum şi acţiuni de decontaminare a tehnicii şi a personalului care a participat la acţiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmboviţa a efectuat o misiune specifică privind transportul probelor biologice recoltate”, se arată într-un comunicat de presă remisă, duminică, de Prefectura Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările