COVID-19. Oameni cu suflet au donat aparatură vitală în lupta cu noul virus, la Spitalul din Găeşti. Apel către afacerişti: „să ne implicăm cât mai mulţi”

COVID-19. Oameni cu suflet au donat aparatură vitală în lupta cu noul virus, la Spitalul din Găeşti. Apel către afacerişti: „să ne implicăm cât mai mulţi”

FOTO: Cosmin şi Oana (stânga/dreapta)

Familia Voevodschi ajută, din nou, spitalul din Găeşti. De data aceasta au ales să pună umărul la lupta împotriva temutului Covid-19, care a început să facă victime şi în România.


Cosmin şi Oana, doi tineri afacerişti, au achiziţionat 100 de sticle cu dezinfectant şi aparatură vitală pentru această perioadă: două ventilatoare mecanice şi patru măşti full face. Valoarea donaţiei se ridică la 50.000 de lei.
 
Aparatura va fi livrată spitalului în câteva zile.
 
 
„Îmi doresc să ne implicăm, noi, oamenii de afaceri şi să găsim furnizori care să aibă stocuri, pentru asta e cea mai mare problemă acum. Cei mai mulţi producători internaţionali livrează acum masiv către Italia. De aceea este de preferat să ne implicăm cât mai mulţi oameni de afaceri şi să căutăm şi să donăm diferite aparate, obiecte sanitare, dezinfectanţi către spitale, pentru a beneficia cât mai mulţi oameni de ele”, a declarat Cosmin Voevodschi.
 
Cosmin şi Oana Voevodschi au utilat şi în trecut Spitalul de la Găeşti cu aparatura necesară unităţii de primiri urgenţe, în valoare de 25.000 de euro (Analizor automat de hematologie 5 diff  BC5150), dar şi Centrul de Recuperare Neuromotorie pentru copii, de la Gura Ocniţei, cu benzi de alergat, biciclete medicinale şi alte aparate, mingi de fitness, mingi medicinale, saltele în valoare de 27.000 de euro.
 
Cosmin şi Oana Voevodschi deţin o firmă de certificare ISO.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările