Coronavirus. Ce măsuri a luat OLX pentru limitarea speculei cu produse de ingienă şi măşti de protecţie

Coronavirus. Ce măsuri a luat OLX pentru limitarea speculei cu produse de ingienă şi măşti de protecţie

OLX este un website de vânzări în piaţa online fondat în anul 2006, care operează în 45 de ţări, fiind cel mai mare site de anunţuri clasificate din India, Brazilia şi Polonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, OLX a luat mai multe măsuri pentru limitarea răspândirii noului virus.
 
„Rolul nostru principal rămâne cel de a conecta oamenii în fiecare zi, însă sănătatea şi bunăstarea utilizatorilor noştri în această perioadă este o prioritate. Aşadar, pentru o mai bună funcţionare a tranzacţiilor în siguranţă şi o comunicare cât mai clară a informaţiilor de ultimă oră, am luat următoarele măsuri:
 
-Am interzis toate anunţurile ce includeau oferte de transport Italia-România, ca urmare a informărilor privind restricţiile de trafic, emise de Ministerul Afacerilor Externe.
 
-Am interzis vânzarea de măşti, geluri anti-bacteriene şi alte produse medicale care au legătură cu COVID-19 şi am alocat o echipă de moderare dedicată care monitorizează subiectul 24/24 ore.
 
-Am interzis orice anunţuri înşelătoare care folosec virusul în context necorespunzător şi analizăm constant sistemele pentru a ne asigura că anunţurile frauduloase sunt complet blocate.
 
-Am dezactivat peste 1.000 anunţuri cu produse la suprapreţ, produse false sau anunţuri care ironizează situaţia de criză sau caută să profite de pe urma ei.
 
-Pentru propria siguranţă, întreaga echipă OLX lucrează de acasă.
 
-Încheiem cu o serie de recomandări simple pentru siguranţă şi sănătate gândite pentru aceia dintre voi care folosesc OLX în această perioadă. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie şi vă îndemnăm la prudenţă. 
 
Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul Ministerului Sănătăţii, Helpcenter-ul nostru, iar în cazul în care observaţi anunţuri pentru produse care nu ar trebui să fie la vânzare pe OLX, vă încurajăm să le raportaţi”, echipa OLX.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările