COVID-19. Hotelul Ceres nu va mai fi centru de carantină. Ce destinaţie va avea

COVID-19. Hotelul Ceres nu va mai fi centru de carantină. Ce destinaţie va avea

Hotelul Ceres din Pucioasa, rechiziţionat iniţial de statul român pentru carantina bolnavilor de coronavirus, va fi folosit în alt scop pe perioada stării de urgenţă.

 
El va fi folosit pentru cazarea cadrelor medicale şi personalului auxiliar care lucrează în prima linie pe frontul de limitare a răspândirii noului coronavirus.
 
Hotelul este în subordinea Casei Naţionale de Pensii.
 
„Trăim vremuri infernale şi indiferent de cât de puternici suntem, spaima îşi face simţită prezenţa din ce în ce mai tare!
 
Iar la noi în oraş ultimele două săptămâni au fost incredibile, cu tensiune crescândă, cu foarte multe întrebări fără răspuns şi cu scenarii care mai de care mai spectaculoase şi chiar macabre!
 
Pentru mine şi colegii noi a fost o perioada incredibilă, mai ales că înţelegeam din comentariile unor locuitori ai oraşului, faptul că se simţeau total neprotejati, în ciuda efortului nostru necontenit!
 
Nu vreau să vă prezint aici zbaterea noastră, şi pe undeva mă bucură faptul că agitaţia noastră permanentă nu a fost resimţită, pentru că ar fi putut contamina toţi cetăţenii oraşului!
 
Vreau doar să va spun că unul dintre subiectele ce a generat rumoare sau chiar teamă s-a încheiat!
 
Hotelul Ceres nu va mai fi spaţiu de carantină!!!
 
Hotelul Ceres va fi locul în care se vor caza medicii, cadrele medicale şi auxiliare ce deservesc spitalul nostru! Toţi cei ce se vor implică în combaterea Coronavirus în spitalul Orăşenesc Pucioasa vor avea un loc unde să se odihnească, pus la dispoztitia de Primăria Pucioasa, pentru a nu îşi expune familiile şi pentru a fi apropape de locul de muncă!
 
În curând dragilor, lupta pentru viaţă va (re)începe la Pucioasa!
 
Dumnezeu să ne ajute!
 
Ps. Multumes domnului prefect Aurelian Popa, doamnei Rosoiu Cerasela şi colegului meu domnul consilier Tiberiu Popa pentru că au fost lângă mine în toate demersurile legate de hotelul Ceres”, a fost mesajul transmis de primarul din Pucioasa, Constantin Ana, pe pagina sa de Facebook.
 
 
Hotelul Ceres dispune de 230 locuri de cazare în camere duble, de categoria două stele. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: