Covid-19. Armata a ieşit pe străzile din judeţul Dâmboviţa, alături de poliţişti FOTO

Covid-19. Armata a ieşit pe străzile din judeţul Dâmboviţa, alături de poliţişti FOTO

Militarii români, înarmaţi până în dinţi, au ieşit în patrulare pe străzile din judeţul Dâmboviţa, în contextul stării de urgenţă. Ei fost văzuţi la Găeşti, alături de poliţişti.

 
Autorităţile spun că nu există motive de panică, militarii fiind prezenţi în stradă doar ca ajutor pentru poliţişti.
 
Ministrul de Interne Marcel Vela a făcut apel la responsabilitate în această perioadă, el declarând la că dacă oamenii ar fi respectat măsurile impuse prin ordonanţa militară 2 poate nu ar fi fost introduse condiţiile din ordonanţa militară 3.
 
Militarii nu au atribuţii de a opri cetăţeni şi a-i legitima, dar prezenţa lor are menirea de a preîntâmpina orice probleme. 
 

 
Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate şi externate (53 la Timişoara, 23 la Bucureşti, 6 la Craiova, 2 la Constanţa, unul la Cluj şi unul la Iaşi).
 
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire. Opt cetăţeni români aflaţi în străinătate, 7 în Italia şi unul în Franţa, au murit.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: