COS TÂRGOVIŞTE reia producţia de oţeluri. În luna septembrie sunt realizate primele loturi

COS TÂRGOVIŞTE reia producţia de oţeluri. În luna septembrie sunt realizate primele loturi

Reluarea producţiei pentru sortimentele de oţeluri de calitate se va face eşalonat

După relansarea în luna februarie şi stabilizarea pe tendinţă de creştere a producţiei de ţaglă, COS Târgovişte (fost Mechel) inră în pâine. Începând din această lună, COS Târgovişte readuce în gama oţelurilor realizate şi sortimentele de oţeluri de calitate superioară, precum oţel carbon, oţeluri slab aliate, aliate şi aliate cu nichel.

Ştiri pe aceeaşi temă

La finalul săptămânii trecute a fost realizată ţagla necesară pentru demararea producţiei de oţel de calitate si au fost efectuate testări la rece ale Laminorului 380 de Profile Mijlocii şi Uşoare, care nu mai fusese folosit din luna noiembrie a anului trecut. Astfel, întreprinderea este pregătită de acum pentru realizarea primei campanii de producţie a barelor din oţeluri de calitate, programată să înceapă în data de 16 septembrie. 
 
"Reluarea producţiei pentru sortimentele de oţeluri de calitate se va face eşalonat, în etape care sunt determinate atât de capacităţile de producţie existente, cât şi de o corelare cât mai bună cu cererea existentă. În prima etapă se va urmări intrarea pe piaţa autohtonă şi reluarea sau stabilirea unor relaţii de colaborare cu producatori şi dealeri de tradiţie precum Cromsteel, Miras, Mairon, Subex, Vae Apcarom, etc. 
 
Producţia lunară estimată pentru prima etapă este de circa 3.000 de tone de profile rotunde în gama dimensională cu diametru cuprins între 20 mm şi 80 mm. Rezultatele primei etape şi feed-back-ul primit de la parteneri şi clienţi vor determina strategia pentru viitor, care vizează o creştere a producţiei, corelată cu direcţionarea acesteia şi spre piaţa externă", se arată într-un comunicat al Invest Nikarom. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările