Corint Târgovişte şi-a anunţat insolvenţa

Corint Târgovişte şi-a anunţat insolvenţa

S.C. CORINT S.A. Târgoviste ( fosta Intreprinderea de Constructii Montaj Metalurgic si Reparatii Târgoviste ) a fost înfiinţată în anul 1973

Zeci de companii mici, minuscule sau foste mari glorii, toate listate la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), au avut de a face cu procedurile de insolvenţă anul acesta, sau chiar de faliment. Încă au mari probleme cu creditorii lor, iar preţul lor este foarte mic.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit http://www.bvb.ro, printre companiile care şi-au anunţat insolvenţa sau care se află în vecinătatea acestei etape se mai numără companii de comerţ, precum Corint Târgovişte (CONY), de creşterea porcilor ca Agroflip Bonţida (AGCH), de transport ca Autotrans Bârlad (ATLU), de instalaţii electrice ca Bratim Braşov (BRAY), de mobilă ca Filbac Tg. Lăpuş (FILC) şi desigur din construcţii.
 
S.C. CORINT S.A. Târgoviste ( fosta Intreprinderea de Constructii Montaj Metalurgic si Reparatii Târgoviste ) a fost înfiinţată în anul 1973 pentru execuţia lucrărilor de investiţii pentru construcţii şi montaj metalurgic pe platformele industriale din Târgoviste, Slatina, Titu şi Pleasa.
 
Pe parcursul celor peste 40 ani de existenţă a fost principalul constructor de obiective industriale  din zonă. Obiectivele executate au inclus toată gama de lucrări de construcţii: fundaţii hale, structuri de rezistenţă pentru hale din beton armat şi metal, fundaţii de utilaje, instalaţii tehnologice de toate tipurile şi complexităţile, montaj utilaj tehnologic, instalaţii electrice ( alimentări, acţionări, automatizări ), arhitectură, plan general, etc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: