Copii de unu şi doi ani, intoxicaţi cu detergent

Familia unor micuţi din localitatea dâmboviţeană Petreşti va răspunde în faţa poliţiei pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorilor. Un băiat de numai un an şi sora sa în vârstă de doi ani, au ajuns la spital în stare gravă, după ce au înghiţit detergent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi au fost lăsaţi în grija bunicii care spune că nu mai poate dormi noaptea până nu va primi asigurări din partea medicilor că micuţii sunt în afara oricărui pericol.

“I-am lăsat în camera lor şi am ieşit până afară să iau nişte rufe să le spăl, după care aveam de gând să le fac şi lor baie. Până m-am întors ei erau deja lângă punga cu detergent şi ţipau de durere. Le-am dat imediat nişte lapte să bea şi apoi am chemat ambulanţa. Cred că o să mor dacă păţesc ceva”, a spus femeia de 85 de ani.

“Poliţiştii au stabilit că minorii S. Ionela, de 2 ani şi S. Irinel, de 1 an, din comuna Petreşti, sat Ioneşti, fiind lăsaţi nesupravegheaţi, s-au intoxicat cu detergent. Diagnosticul pus de meidici a fost ingestie detergenţi rufe”, a declarat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
Medicii de la Găeşti nu au avut ce să le facă celor doi frăţiori, aşa că i-au trimis ân capitală, la spitalul Grigore Alexandrescu.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Vinovaţii riscă între 3 şi 15 ani de închisoare.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: