Container special pentru pacienţii suspecţi de COVID-19, în dotarea Spitalului Municipal Moreni

Container special pentru pacienţii suspecţi de COVID-19, în dotarea Spitalului Municipal Moreni

Consiliului Judeţean Dâmboviţa a dotat Spitalul din Moreni un nou container special, necesar triajulului epidemiologic al pacienţilor suspecţi de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Investiţia, în valoare de aproximativ 335.000 lei, va veni în sprijinul personalului medical şi va spori gradul de confort al pacienţilor, cu atât mai mult cu cât ne aflăm în perioada sezonului rece, arată CJ Dâmboviţa.
 
Construcţiile modulare, cu o suprafaţă de 160 mp, sunt prevăzute cu instalaţie de încălzire, aer condiţionat, grup sanitar şi sunt dotate cu aparatură şi mobilier, necesare realizării în bune condiţii a actului medical.
 
Preşedintele CJD, Corneliu Ştefan, a precizat că noile dotări vor fi de mare ajutor pentru personalul medical şi vor asigura într-o mai bună măsură respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2. 
 
„La sfârşitul lunii noiembrie a anului 2020, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a asigurat finanţare Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în vederea achiziţionării altor trei ansambluri modulare, amplasate în incinta sediului central al SJUT, la Ambulatoriul de specialitate, în Policlinică, la Unitatea Primiri Urgenţe şi la Secţia de Boli Infecţioase, în care se face triajul şi controlul pacienţilor suspecţi de COVID-19 şi, de asemenea, o astfel de construcţie modulară a intrat în dotarea Spitalului din oraşul Titu, la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut”, a precizat Corneliu Ştefan.
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările