Constructorul de case pentru amărâţi abandonează, pentru moment, faptele bune: „Răutatea şi Prostia din păcate nu pot fi tratate cu nimic”

Constructorul de case pentru amărâţi abandonează, pentru moment, faptele bune: „Răutatea şi Prostia din păcate nu pot fi tratate cu nimic”

Marius Simionică. FOTO: Facebook

A construit patru case unor amărâţi, dar a decis să ia o pauză. Marius Simionică, fost luptător în legiunea străină, implicat în multe proeicte sociale, s-a săturat de răutăţile din jurul său şi a decis să se retragă în sânul familiei, care trăieşte în Anglia.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Am decis să mă retrag temporar din această activitate până pe 31 martie când voi decide dacă voi continua ori nu. Mi-am sacrificat ultimii 4 ani din viaţa, mi-am sacrificat copilul care 4 ani ma văzut în poze ori video sau în persoană de 2-3 ori pe an şi asta pentru a veni în România să schimb vieţi şi mentalităţi însă răutatea multora este mult prea mare chiar şi pentru mine. 

Nu am să fac un caz despre sacrificiul ultimilor patru ani pentru ca oricum nu cred că interesează pe cineva. Răutatea şi Prostia din păcate nu pot fi tratate cu nimic şi îmi asum cele spuse”, a scris Marius Simionică, pe Facebook.
 
4 case pentru persoane care au făcut obiectul unor cauze nobile, au fsot construite cu banii Diasporei, „Asociaţia Marius şi Prietenii”, air acum este în lucru un depozit de unde se vor livra ajutoarele către cei nevoiaşi.
 
„Oamenii se grăbesc să te eticheteze după bunul plac dacă au cea mai mică nemulţumire, oamenii se grăbesc să te judece pentru orice fără a se informa câtuşi de puţin. Nu mă plâng, nu m-am plâns niciodată însă suferă copiii mei,  familia mea, suferă sănătatea mea. Mă voi întoarce în Anglia acolo unde mă consider acasă iar pe 31 martie ne vom aşeza la masă şi vom discuta ce e de făcut până atunci voi "îngheţa" absolut tot. Sper ca în acest fel să le dăm oportunitatea altora să facă mai mult/e decât noi. Decizia mea este 100% luată şi sper să o acceptaţi ca atare. Mulţumesc din suflet pentru tot”, a mai spus Marius.
 
Printre cei ajutaţi de Asociaţia caritabilă se numără cele 5 surori care trăiau într-un hambar sau un bătrân fără picioare, care, acum, locuiesc în case noi.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările