Consiliul Judeţean Dâmboviţa i-a premiat pe olimpici

Consiliul Judeţean Dâmboviţa i-a premiat pe olimpici

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa i-a felicitat pe elevi pentru interesul, seriozitatea şi meritele dovedite şi i-a asigurat de întregul sprijin al administraţiei judeţene pentru obţinerea performanţei şcolare

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a participat, vineri, 16 iunie, la Gala Excelenţei în educaţie, eveniment finanţat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

În cadrul festivităţii, desfăşurate la Liceul de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte, instituţia a premiat toţi elevii care au obţinut rezultate deosebite la etapa naţională a concursurilor şcolare şi olimpiadelor, dar şi profesorii îndrumători.
 
Potrivit datelor transmise de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, au beneficiat de premii 71 de profesori şi 174 de elevi, aparţinând unităţilor de învăţământ dâmboviţene.  
    
Finanţarea alocată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost de 40.250 lei, iar sumele care au revenit fiecărui elev sau cadru didactic au fost repartizate în funcţie de rezultate obţinute. 
 

 
Clasamentul a vizat atât locurile I, II, III, cât şi menţiunile sau premiile speciale. Rezultate deosebite au fost obţinute la nivelul mai multor discipline şcolare, precum: istorie, limba şi literatura română, cultură civică, geografie, arhitectură, fizică, muzică, limba engleză, programare, proiectare ambientală, discipline tehnologice, psihologie, canto clasic, design de produs, ştiinţele pământului, chimie, matematică, limba latină, percuţie, limba italiană, Made for Europe. 
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa i-a felicitat pe elevi pentru interesul, seriozitatea şi meritele dovedite şi i-a asigurat de întregul sprijin al administraţiei judeţene pentru obţinerea performanţei şcolare. 
 
„Nu ştiu alţii ce cred, dar eu simt şi vreau să vă mulţumesc pentru că ne-aţi arătat că munca, responsabilitatea şi seriozitatea au valoare, indiferent de vârstă. În general, oamenii realizează acest aspect mult mai târziu decât ar fi nevoie şi, de cele mai multe ori, se întâmplă să piardă oportunităţi sau poate chiar un întreg viitor. Trebuie să admit că vă apreciez pentru faptul că aţi înţeles că trebuie să vă depăşiţi aşteptările, iar pentru a vă împlini visurile este nevoie de trudă. Sunt convins că nu a fost uşor. Sunt convins că poate au fost momente în care aţi vrut să renunţaţi şi sunt convins că v-aţi luptat cu voi şi aţi ales să mergeţi înainte. Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc cadrelor didactice prezente astăzi aici, persoanele a căror satisfacţie a muncii depuse sunteţi tot voi", a spus Alexandru Oprea.
 
 
”Vreau doar să vă felicit, dragi copii! Mă simt foarte mândră de faptul ca în judeţul Dâmboviţa avem copii atât de bine pregătiţi. Vreau să mulţumesc cadrelor didactice pentru pasiunea şi profesionalismul cu care vă îndrumă paşii în această direcţie. Vreau să mulţumesc şi părinţilor pentru că vă susţin în tot ceea ce faceţi. Consiliul Judeţean Dâmboviţa a făcut acest gest în semn de preţuire pentru excelenţă. Vreau să rămâneţi în judeţul Dâmboviţa şi în România pentru a ne folosi de talentul şi creativitatea dumneavoastră. Vă felicit şi vă doresc succes”, a spus, la rândul său, vicepreşedintele Claudia Gilia. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: