Un consilier al lui Ponta cere demisia lui Dragnea: „După ce a pierdut campania cu Geoană, l-a înjunghiat pe Ponta”

Un consilier al lui Ponta cere demisia lui Dragnea: „După ce a pierdut campania cu Geoană, l-a înjunghiat pe Ponta”

Radu Popa a spus că se impune organizarea cât mai repede a unui congres pentru a alege „o conducere care să muncească efectiv pentru partid”

Deputatul PSD Radu Popa a declarat, luni, că îi cere demisia lui Liviu Dragnea din toate funcţiile pe care le deţine în partid, arătând că acesta, după ce a pierdut campania cu Mircea Geoană, „l-a injunghiat” şi pe Victor Ponta.

„Sunt aici pentru a-i întreba pe colegii mei din conducerea partidului câte campanii trebuie să mai piardă domnul Dragnea pentru că cineva să pună în sfârşit problemă serioasă a demisiei din toate funcţiile deţinute în partid. Eu unul nu pot să merg înainte cu domnul Dragnea care, după ce a pierdut campania cu Geoană, l-a înjunghiat pe Ponta. Eu înainte cu domnul Dragnea nu pot să merg. Îi cer demisia”, a afirmat Radu Popa, la sediul PSD. 
  
El a adăugat că se impune organizarea cât mai repede a unui congres pentru a alege „o conducere care să muncească efectiv pentru partid”. Popa a mai spus că este solidar cu Victor Ponta şi acesta trebuie să să rămână preşedinte, iar PSD să rămână la guvernare. 
 
„Cred că tot partidul este alături de Victor Ponta. Personal, nu am auzit colegi care să fie dezmagiti de prestaţia lui Victor Ponta în campanie”, a spus Popa. 

Radu Popa este deputat PSD de Târgovişte. Iniţial el a candidat pe lista PPDD. Ulterior a trecut la PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: