Cine este noul iubit al lui Brigitte Sfăt. Tânărul, plin de muşchi şi tatuaje, ar urma să deschidă o afacere în Dubai alături de fosta soţie a lui Ilie Năstase

Cine este noul iubit al lui Brigitte Sfăt. Tânărul, plin de muşchi şi tatuaje, ar urma să deschidă o afacere în Dubai alături de fosta soţie a lui Ilie Năstase

Brigitte şi Cornel. FOTO Instagram - Brigitte Năstase

Brigitte Sfăt a anunţat că are un nou iubit încă din luna februarie a acestui an, la scurt timp după ce focoasa brunetă a intentat divorţ de fostul mare tenismen Ilie Năstase. Deja cei doi nu se sfiesc să se arate lumii. Petrec mult timp împreună, atât în ţară cât şi în Dubai, locul în care spun că vor să demareze o afacere.

„Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit”, a scris Brigitte Năstase (41 de ani) pe Instagram.
 
FOTO Facebook- Brigitte Năstase
 
La câteva luni de la anunţul despărţirii, Brigitte Năstase a început să se laude pe reţele de socializare cu noul iubit. Acesta este un bărbat din Târovişte. Cornel Oană are 34 de ani şi frecventează sălile de fitness. Se pare că acesta are şi o afacere în Dubai. De altfel, vedeta a scris pe contul său de Facebook că intenţionează să deschidă un magazin împreună cu iubitul ei în capitala luxului.
 
„El este asociatul meu la THE STORE multibrand, împreună deschidem un nou magazin în Dubai”, a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook.
 
Deja cei doi nu se sfiesc să se arate lumii. Petrec mult timp împreună, atât în ţară cât şi în Dubai, locul în care vor să demareze afacerile.
 
 
FOTO Facebook - TK Tkachuk
 
FOTO Instagram - Brigitte Năstase
citeste totul despre: