Cine este Invest Nikarom, firma deţinută de cei doi ruşi care au cumpărat combinatele Mechel cu 52 de euro

Cine este Invest Nikarom, firma deţinută de cei doi ruşi care au cumpărat combinatele Mechel cu 52 de euro

Firma Invest Nikarom are ca asociaţi în părţi egale pe Chumakova Svetlana (55 de ani) şi Chumakov Victor (58 de ani)

Firma Invest Nikarom, care a cumpărat cele patru combinate ale Mechel din România cu doar 230 de lei (52 de euro), este controlată de doi cetăţeni ruşi şi avea la finele anului 2011 trei angajaţi, o cifră de afaceri de 344.000 de euro, datorii de 94.000 de euro şi pierderi de 29.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Firma, cu sediul social în Bucureşti, a fost înregistrată la Registrul Comerţului în anul 1993 şi are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente. 
 
Firma Invest Nikarom are ca asociaţi în părţi egale pe Chumakova Svetlana (55 de ani) şi Chumakov Victor (58 de ani), ambii de cetăţenie rusă. Firma are un capital social vărsat de 99.979 de lei (22.700 de euro).
 
Firma Invest Nikarom apare pe o listă publicată în luna ianuarie de Guvern privind persoanele şi firmele care ocupă spaţii din imobile aparţinând RA-APPS.
 
Victor Chumakov afirma în anul 2004 că holdingul lituanian Aviabaltika intenţiona să deschidă în România cinci centre de service pentru elicoptere MI-8 şi MI-17, de producţie rusească. Invest Nikarom a avut atunci calitatea de reprezentant Aviabaltika în România. El preciza atunci că înfiinţarea celor cinci unităţi era inclusă în strategia Ministerul Administraţiei şi Internelor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările