Chindia Târgovişte, lovită din nou de coronavirus

Chindia Târgovişte, lovită din nou de coronavirus

Chindia este lovită din nou de coronavirus. Echipa din Târgovişte a anunţat alte 3 cazuri de coronavirus. Chiar şi-aşa,  Chindia a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„AFC Chindia Târgovişte anunţă că la testarea periodică RT-PCR din această săptămână au fost depistate trei cazuri pozitive de COVID-19 în rândul jucătorilor. Ceilalţi componenţi ai lotului şi staff-ul au fost ulterior retestaţi, rezultatele fiind negative”, se arată în comunicatul dâmboviţenilor.
 
Astfel, târgoviştenii devin o victimă preferată a răspândirii virusului, echipa lui Săndoi raportând de-a lungul ultimului an printre cele mai multe testări pozitive din Liga 1.
 
 
Formaţia Chindia Târgovişte a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, în etapa a XVIII-a a Ligii I.
 
„Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Ne doream din suflet să păstrăm seria rezultatelor pozitive şi mă bucur că am făcut-o. 
 
Vreau să îi felicit pe băieţi pentru dăruirea de care au dat dovada pe tot parcursul meciului. 
 
Am început bine, am marcat două goluri. Cred că la golul Clinceniului a fost şi o doză de lipsă de fair-play a unui jucător de la ei. La 2-1 lucrurile s-a complicat puţin pentru noi, am început să simţim presiunea. 
 
Îmi pare rău că nu am reuşit să ne desprindem încă o dată. E o victorie de moral. 
 
Băieţii sunt din ce în ce mai disciplinaţi şi respectă principiile clare de organizare a jocului”, a spus Emil Săndoi, după victoria cu Academica Clinceni. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările