Chindia şi-a propus să înceapă cu dreptul meciurile din play-off. "Mergem doar pe cartea victoriei"

Chindia şi-a propus să înceapă cu dreptul meciurile din play-off.

La debutul în play-off, Silviu Dumitrescu crede că echipa sa va ieşi din nou victorioasă împotriva lui FC Zagon

Chindia începe aventura din play-off-ul campionatului din postura favorită principală a seriei C6 la promovarea în Liga a 2-a. Victoria cu Fortuna Câmpina a dus gruparea dâmboviţeană să-şi asigure în mare parte, la finalul sezonului, biletul de trecere către al doilea eşalon fotbalistic românesc.

 
Pentru a-şi îndeplini cu brio obiectivele trasate la startul sezonului, staff-ul tehnic de lângă Turn are încredere în roş-albaştrii că vor face câţi mai puţini paşi greşiţi în ultimele zece meciuri din stagiune. 
 
La debutul în play-off, Silviu Dumitrescu crede că echipa sa va ieşi din nou victorioasă împotriva lui FC Zagon, aşa cum s-a văzut şi în disputele sezonului regulat. Mai mult de atât, tehnicianul de lângă Turn consideră că întâlnirea cu „pădurarii” din Zagon va reprezenta un antrenament util, înaintea unui nou duel de foc cu Fortuna Câmpina. 
 
„Nu are de ce să-mi fie frică de FC Zagon. Mie nu-mi este teamă de nici o echipă din serie. Meciul cu FC Zagon va fi pentru noi unul cu miză, pe care trebuie să-l tratăm cu responsabilitate. În disputa cu Zagonul vom merge doar pe cartea victoriei. Ştim că adversarul este unul bun şi vine la Târgovişte să-şi vândă scump pielea. Cum ne vom lupta cu Fortuna pentru promovare, acest joc va fi un antrenament folositor pentru noi înaintea unei alte dispute cu prahovenii. De abia aştept să mai înfrunt o dată Fortuna pentru a arăta cine este cea mai bună echipă din serie”, a declarat Silviu Dumitrescu pentru sportdambovitean.ro
 
În sezonul regulat, Chindia a trecut în două rânduri de FC Zagon, atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. Dacă pe terenul din Zagon, dâmboviţenii au învins trupa lui Călin Moldovan la scor de neprezentare (3-0), lângă Turn aceştia au bătut doar la două goluri diferenţă (2-0). Dintre componenţii de pe „Eugen Popescu” singurul care a reuşit să marcheze în ambele dispute a fost golgeterul Nelu Bucă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: