Chindia se pregăteşte la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia

Chindia se pregăteşte la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia

Chindia a jucat primul meci amical din cantonament miercuri, 23 ianuarie, contra formaţiei CS Baloteşti (Ligii a II-a)

Chindia Târgovişte se pregăteşte de cantonament! Băieţii antrenaţi de Viorel Moldovan vor efectua în perioada 21 ianuarie - 1 februarie 2019 un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

În acest interval, echipa noastră va susţine şi o serie de jocuri amicale, premergătoare meciurilor oficiale din campionatul Ligii a II-a, care se vor relua de la sfârşitul lunii februarie. 
 
Totuşi, înainte de a începe stagiul de pregătire centralizat de la Mogoşoaia, fotbaliştii noştri vor disputa o partidă amicală la Mioveni, împotriva celor de la Unirea Bascov, o echipă din Liga a III-a. Jocul este programat vineri, 18 ianuarie, de la ora 13.00. 
 
Chindia a jucat primul meci amical din cantonament miercuri, 23 ianuarie, contra formaţiei CS Baloteşti (Ligii a II-a). 

Următoarea partidă de verificare se va disputa sâmbătă, în compania unui adversar de calibru. Băieţii noştri o vor întâlni Astra Giurgiu, (Liga 1), într-un amical care se anunţă extrem de interesant. 
 
De asemenea, în ultimele două teste Chindia va întâlni adversari puternici. Miercuri, 30 ianuarie, echipa noastră se va confrunta  cu legendara echipă Rapid Bucureşti (Liga a III-a). 

În ziua următoarea, în ultimul amical din cantonamentul de la Mogoşoaia, târgoviştenii se vor duela cu FC Voluntari (Liga 1), o cunoştinţă mai veche de-a băieţilor noştri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: