Chindia joacă împotriva Farului, sâmbătă. De unde se pot lua bilete

Chindia joacă împotriva Farului, sâmbătă. De unde se pot lua bilete

Următorul meci oficial al Chindia Târgovişte este programat sâmbătă, 18 septembrie, cu Farul Constanţa, pe stadionul "Ilie Oană", de la ora 14.30, în etapa a 9-a a campionatului Ligii I.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, 22 septembrie (ora 16.30), Chindia va juca în deplasare cu FK Csíkszereda, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. 
 
Bilete pentru meciul cu Farul Constanţa: 
 
AFC Chindia Târgovişte pune în vânzare biletele pentru meciul cu Farul Constanţa, programat sâmbătă, ora 14.30, la Ploieşti, pe stadionul "Ilie Oană", în etapa a 9-a a Ligii I. 
 
Preţuri bilete: 
Tribuna 0 - 30 lei
Tribuna I - 20 lei 
Tribuna a II-a - 15 lei
 
Biletele sunt disponibile online, pe portalul myticket.ro, accesând link-ul: https://www.myticket.ro/.../afc-chindia-targoviste-fc.
 
Programul caselor de bilete: 
 
Târgovişte, Calea Domnească nr. 216 (sediul clubului): miercuri, joi, vineri, între orele 8-16
 
Pe stadion vor avea acces:
• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces. Tinerii sub 18 ani sunt exceptaţi de la prezentarea documentelor medicale. Purtarea măştii de protecţie este obligatorie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările