Chindia a barat drumul Piteştiului către Liga a 2-a. "Argeşul nu este o echipă capabilă de promovare”

Chindia a barat drumul Piteştiului către Liga a 2-a.

Silviu Dumitrecu a remarcat că Argeşul nu dispune de o echipă capabilă să joace la un nivel superior

Chindia a reuşit să facă un nou pas spre eşalonul secund după ce a obţinut un punct preţios pe terenul Argeşului Piteşti. Prin remiza contabilizată pe stadionul “Nicolae Dobrin”, echipa târgovişteană a ajuns să scoată într-o bună măsură piteştenii din lupta pentru promovare şi să se menţină la trei lungimi distanţă de Fortuna Câmpina, în ierarhia play-off-ului.


Conducerea tehnică a Chindiei a considerat la finalul duelului cu piteştenii că rezultatul a fost unul echitabil, atâta timp, cât ambele echipe au avut şansa să cucerească toate punctele puse în joc. 
 
De asemenea, Silviu Dumitrecu a remarcat că Argeşul nu dispune de o echipă capabilă să joace la un nivel superior. În schimb, tehnicianul de lângă Turn a lăsat de înţeles că dacă jucătorii săi vor obţine un rezultat pozitiv cu Fortuna, atunci Chindia va lua o opţiune importantă de promovare în Liga a 2-a. 
 
„La Piteşti ne-am îndeplinit obiectivul, atâta timp cât nu am pierdut. Argeşului îi va fi greu să mai lupte pentru promovare, după ce a pierdut două puncte cu noi. Rezultatul a fost unul echitabil. Este primul gol pe care l-am primit în acest an, iar acesta a venit în urma unei lovituri de la 11 metri. Păcat că am făcut acel penalti. Puteam bate în final de meci Piteştiul, dar în acelaşi timp, la fel de bine puteam pierde dacă adversarul făcea 2-0. În prima repriză am controlat jocul, iar Argeşul s-a apropiat foarte rar de poarta noastră. După ce am primit gol a trebuit să riscăm puţin. Este un punct mare. Cred că după acest meci, Piteştiul se va resemna în ceea ce priveşte promovarea. Pentru noi este bine că am reuşit să scăpăm de încă un adversar în lupta pentru accederea în eşalonul secund. Mai avem un hop de trecut cu Fortuna. Sperăm ca  meciul cu prahovenii să-l tranşăm tot în favorea noastră pentru a putea lua o opţiune serioasă de promovare. Pe noi ne-a ajutat faptul că echipa piteşteană nu a putut miza pe serviciile lui Dulcea şi Tameş. În momentul de faţă SCM Piteşti nu este o echipă capabilă de promovare. Împotriva noastră a arătat foarte puţin. Venirea suporterilor de la Târgovişte a reprezentat o surpriză plăcută pentru noi. Ne-au încurajat cu mult fair-play şi toată lumea i-a felicitat pentru acest lucru”, a declarat Silviu Dumitrescu, pentru sportdambovitean.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: