Centru de Ozonoterapie, la Târgovişte

Centru de Ozonoterapie, la Târgovişte

dr. Radu Stănescu

De la sfârşitul anului 2010, în Târgovişte funcţionează o clinică privată în care persoanele suferinde de anumite afecţiuni îşi găsesc alinarea. Terapia cu ozon nu are efecte secundare şi poate vindeca osteomielita,  bolile cardio vasculare, bolile gastrice, afecţiuni ale pielii, parkinsonul, celulita sau oboseala cronică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oxigenarea insuficientă a celulelor reprezintă principala cauză a multor afecţiuni. Terapia prin ozon sau ozonoterapia vine să înlăture şi să repare aceaste probleme, oferind o ameliorare considerabilă a anumitor afecţiuni şi chiar vindecarea completă a anumitor boli.„Sunt uluit la ora asta ce multe afecţiuni poate vindeca. În primul rând vindecă afecţiunile oso-articulare (dureri de şale, de picior, de genunchi, de umăr), apoi osteomielita, bolile cardio vasculare, bolile gastrice (ulcerul, gastrita), afecţiuni ale pielii şi parkinsonul. De asemenea, poate combate definitiv celulita, ajută la slabit, vindecă stresul, oboseala cronică sau  migrenele”, a declarat pentru „Adevărul de Seară” doctorul Radu Stănescu, cel care a adus pentru prima oară în Târgovişte această tehnologie.Nu are efecte secundare

Pe lângă beneficiile uimitoare ale ozonului, trebuie menţionat  faptul că această terapie nu are efecte secundare. Terapia foloseşte un amestec de oxigen-ozon, ce are efecte vizibile şi de durată asupra sănătăţii şi frumuseţii. Prin amestecarea perfectă a celor două gaze, toxinele din organism sunt neutralizate, ph-ul se reglează, inflamaţiile se reduc iar circulaţia sanguină se activează. Medicii spun că o perfuzie cu ser fiziologic ozonat, echivalează cu a respira aerul ozonat de munte, la 2.000 de metri altitudine, timp de două săptămâni.“Este unul dintre puţinele terapii care nu are contraindicaţii. Vă dau un exemplu. Un copil căruia trebuia să i se amputeze piciorul din cauza osteomielitei, după cinci ani de alergat prin toate ţările după tratamente, la mine, după două luni de tratament, am obţinut un rezultat uimitor. Piciorul său a căpătat o formă normală”, a mai spus doctorul Radu Stănescu.

Tocmai pentru asta, pacienţi din Bucureşti sau alte jdueţe ale ţării, au început să vină la Târgovişte pentru a se vindeca. Ozonul distruge rapid germenii patogeni, distruge moleculele toxinelor ingerate sau produse de către corp, la fel cum în natură, ozonul curăţă apele de poluanţi, îngraşăminte, insecticide sau deversări acide.

Distruge celulita şi te scapă de oboseală şi stres

Administrarea de ozon se face fie prin perfuzie, fie prin injecţii. Din nefericire, este o tehnică scumpă. Preţurile pornesc de la 2-300 de lei şi pot ajunge la şi la câteva mii de lei. Cine se mai uită însă la bani când celulita dispare sau când oboseala cronică sau migrele sunt de domeniul fantasticului!? De exemplu, în 4-5 şedinţe, puteţi scăpa de oboseală cronică pentru numai 200 de lei. Aveţi la pachet un somn odihnitor, poftă de viaţă, şi o cu totul altă posibilitate de concentrare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările