Cele mai mari scandaluri ale poliţiştilor din Dâmboviţa. Oameni ai legii care s-au crezut deasupra legii

Cele mai mari scandaluri ale poliţiştilor din Dâmboviţa. Oameni ai legii care s-au crezut deasupra legii

S-au crezut deasupra legii, dar legea i-a doborât şi pe mulţi dintre ei i-a băgat la închisoare. Vorbim de poliţişti din Dâmboviţa, care în ultima perioadă au fost în atenţia presei cu mai multe cazuri de corupţie, decât cu reuşite pe plan profesional.

Un mascat de la IPJ Dâmboviţa, acuzat de tâlhărie, a fost arestat
 
Un agentul de poliţie care lucra în cadrul S.P.I.R Dâmboviţa, în vârstă de 34 de ani,  a fost arestat după ce a tâlhărit o fată de 17 ani, pe care a bătut-o, a jefuit-o şi a vrut să o răpească. 
 
Omul legii este din Dâmboviţa şi se pare că venise la Braşov pentru a recupera o datorie pe care o avea concubinul victimei. 
 
Poliţistul a mers în Braşov, unde  a intrat cu forţa în apartamentul unei tinere în vârstă de 17 ani. A bătut-o şi i-a furat două telefoane mobile, 350 de lei, dar şi cartea de identitate, după care a încercat să o urce cu forţa în autoturismul său. Tânăra a ţipat şi a fost salvată la timp de vecini.
 
Poliţist din Fieni, reţinut de DNA după ce a plecat acasă cu banii din amenzi  
 
Un ofiţer de poliţie judiciară în cadrul IPJ Dâmboviţa - Poliţia oraşului Fieni a fost reţinut de procurorii anticorupţie, după ce a întocmit mai procese verbale pe care nu le-a înregistrat în evidenţele Poliţiei şi şi-a însuşit peste 21.000 de lei din amenzi, conform DNA. 

 
Poliţistul Mihai Stănescu este urmărit penal pentru abuz în serviciu în formă continuată, precizează Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).  Potrivit ordonanţei de reţinere, există probe din care rezultă suspiciunea că, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Poliţiei oraşului Fieni - Compartimentul Investigarea Fraudelor, comisarul de poliţie Mihai Stănescu a efectuat, în perioada 2012 - 2014, controale economice la mai multe persoane juridice şi fizice autorizate. 
  
În urma acestor controale, spun anchetatorii, poliţistul a întocmit procese verbale cuprinse în mai multe carnete, dintre care două nu i-au fost predate şi apar ca fiind sustrase din evidenţa Poliţiei Fieni.   
 
Trei şefi de post de poliţie şi un jandarm,arestaţi în dosarul „Petrolul”
 
Un alt caz care a ţinut capul de afiş a fost acela în care primarul din Aninoasa, alături de alte cinci persoane, printre care tre şefi de post şi un jandarm, au fost arestaţi pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat  şi complicitate la furt calificat într-un dosar mai vechi de furt de conducte lăsate în conservare ale mai multor societăţi comerciale.
 
Grupul infrational, din care făceau parte trei şefi de post de poliţie şi un jandarm, arestaţi preventiv în luna septembrie, se ocupa cu furtul conductelor metalice lăsate în conservare de către OMV Petrom, dar şi alte societăţi comerciale.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările