Cele mai folosite extensii în Google Chrome: ce le face atât de „speciale“

Cele mai folosite extensii în Google Chrome: ce le face atât de „speciale“

Chiar dacă s-a confruntat cu probleme în ceea ce priveşte credibilitatea, Google rămâne una dintre cele mai apreciate platforme de căutare la nivel global, prin al său Chrome. Are multe extensii care le uşurează munca utilizatorilor şi creează o experienţă online plăcută, potrivit zdnet.com.

 

LastPass 

Utilizarea parolelor e o parte vitală a navigării online, însă combinaţiile sigure sunt greu de reţinut. Extensia LastPass rezolva această problemă şi creează pentru voi o parolă puternică pentru fiecare site. De asemenea, va completa automat formularele şi conturile online atunci când vrei să le accesezi.
 
LastPass
 
Dacă nu utilizaţi un manager de parole - şi chiar ar trebui - atunci vă sugerăm să instalaţi LastPass.
    

AutoMute 

 
AutoMute
 
Când accesezi multe siteuri începe spontan să cânte muzică sau să ruleze un clip. AutoMute schimbă rezolvă toate aceste mici inconveniente.
 

Bot Sentinel 

 
Bot Sentinel
 
Reţelele sociale, precum Twitter, se transformă din ce în ce mai mult într-un „coş plin de gunoi”, mai ales în ceea ce priveşte politica. Bot Sentinel detectează şi urmăreşte automat toate conturile care distribuie „fake news” şi vi le arată.
 

F.B. (FluffBusting) Purity 

Fluff Busting Purity, sau FB Purity, pe scurt, este o extensie concepută pentru a personaliza interfaţa de utilizator a site-ului Facebook şi pentru a adăuga funcţionalităţi suplimentare.
 
F.B.(FluffBusting)Purity
 
Această extensie poate fi setată pentru a ascunde toate reclamele, spam-ul jocurilor, postările sponsorizate şi alte chestii enervante de pe Facebook.
 

Turn Off The Lights - Stinge luminile  

Acesta este practic „dark mode-ul” pentru site-urile video precum YouTube, Vimeo, Dailymotion şi Hulu. 
 
Turn Off The Lights
 
Practic, va scoate în evidenţă doar videoclipul pe care îl urmăriţi şi te scapă de tot „zgomotul” din jurul videoclipului. Simplu şi foarte eficient, mai ales pentru sesiuni mai lungi de video.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările