Cele mai folosite extensii în Google Chrome: ce le face atât de „speciale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
google chrome foto GoogleAppsForEdu.com

Chiar dacă s-a confruntat cu probleme în ceea ce priveşte credibilitatea, Google rămâne una dintre cele mai apreciate platforme de căutare la nivel global, prin al său Chrome. Are multe extensii care le uşurează munca utilizatorilor şi creează o experienţă online plăcută, potrivit zdnet.com.

LastPass 

Utilizarea parolelor e o parte vitală a navigării online, însă combinaţiile sigure sunt greu de reţinut. Extensia LastPass rezolva această problemă şi creează pentru voi o parolă puternică pentru fiecare site. De asemenea, va completa automat formularele şi conturile online atunci când vrei să le accesezi.

image

Dacă nu utilizaţi un manager de parole - şi chiar ar trebui - atunci vă sugerăm să instalaţi LastPass.

    

AutoMute 

image

Când accesezi multe siteuri începe spontan să cânte muzică sau să ruleze un clip. AutoMute schimbă rezolvă toate aceste mici inconveniente.

Bot Sentinel 

image

Reţelele sociale, precum Twitter, se transformă din ce în ce mai mult într-un „coş plin de gunoi”, mai ales în ceea ce priveşte politica. Bot Sentinel detectează şi urmăreşte automat toate conturile care distribuie „fake news” şi vi le arată.

F.B. (FluffBusting) Purity 

Fluff Busting Purity, sau FB Purity, pe scurt, este o extensie concepută pentru a personaliza interfaţa de utilizator a site-ului Facebook şi pentru a adăuga funcţionalităţi suplimentare.

image

Această extensie poate fi setată pentru a ascunde toate reclamele, spam-ul jocurilor, postările sponsorizate şi alte chestii enervante de pe Facebook.

Turn Off The Lights - Stinge luminile  

Acesta este practic „dark mode-ul” pentru site-urile video precum YouTube, Vimeo, Dailymotion şi Hulu. 

image

Practic, va scoate în evidenţă doar videoclipul pe care îl urmăriţi şi te scapă de tot „zgomotul” din jurul videoclipului. Simplu şi foarte eficient, mai ales pentru sesiuni mai lungi de video.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite